Deca
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Kejti Pejdž iz Kolorada najviše na svetu voli decu. Svoju biološku nema, ali je usvojila troje dece. Kasnije, nakon što je planula ljubav sa muškarcem po imenu Džoš, u njihov dom došlo je još dvoje njegove dece iz prethodne veze.

Danas njihova porodica broji sedmoro članova - dva dečaka, tri devojčice i Kejt i Džoša. Ipak, ono što je mnogo više zaintrigiralo svetsku javnost od broja članova njihove porodice jesu usvojena dečica. Nakon što je Kejt odlučila da zbog određenih sumnji uradi DNK test svoje dece, zanemela je od šoka.

Kejti, koja danas ima 40 godina, 2017. je poželela da sebi ispuni želju koja tinja od malih nogu i usvoji dete. Tako je u njen dom došao Grejson, tada beba, a danas šestogodišnjak. Ipak, ubrzo je od socijalne službe Kejt dobila poziv da jednoj devojčici, koja u tom momentu ima godinu dana, takođe treba hraniteljski dom. Nije oklevala da joj ga upravo ona ponudi, ali ubrzo je primetila da njen usvojeni sin i devojčica koju je primila u hraniteljsku porodicu neverovatno liče.

DNK test pokazao zapanjujuće rezultate

Iako je Kejti verovala da bebe potiču od različitih majki, jer je biološka majka navela različita prezimena kada je davala bebe na usvajanje, nakon što je uradila DNK test, istina je bila potpuno drugačija.

Grejson i Hana su rođeni brat i sestra. Kejti je bila potpuno šokirana - ali pozitivno.

Ovakvi rezultati testa pomogli su Kejt da zvanično usvoji Hanu u decembru 2018. godine.

"Pošto su bili u srodstvu, ona je mogla da ostane u mojoj kući. Trebalo je da se pronađu, to je prilično jasno. Mislim da je Bog to nameravao od početka. Da nisu bili u srodstvu, Hana ne bi ostala sa našom porodicom. Bila bi smeštena kod drugih rođaka. Bila je ovo sjajna stvar", rekla je Kejt Pejdž svojevremeno za "People".

Ipak, ni ovde nije bio kraj neverovatne priče Kejti iz Kolorada. Sudbina je želela da joj priredi još jedno iznenađenje.

I treći brat stigao u njen dom

Dve godine nakon što je Pejdž zvanično usvojila Hanu, čula je za jednogodišnjeg Džeksona, biološkog brata Hane i Grejsona.

"Čim sam ga uzela u ruke, bila sam presrećna. Rekla sam: 'Ovo je njihov brat, ovo je njegova porodica'", ispričala je Kejt za američke medije nakon što je usvojila i treće dete - Džeksona.

Zatim, u februaru, mama troje usvojene dece saznala je za još jedno iznenađenje: Biološka majka Grejsona, Hane i Džeksona rodila je još jednu devojčicu, koju je, takođe, napustila, a koju je Kejti naravno primila u hraniteljsku porodicu.

Najmlađu sestru nije usvojila

Ipak, najmlađu devojčicu na kraju je usvojila porodica koja je je već u svoj dom primila najstariju braću i sestre Kejtine dece - Tejlora i Idi Grejs. To bi značilo da je od šestoro napuštene dece troje usvojila Kejti Pejdž, a troje porodica Vitni, koji su sa Kejti u bliskom kontaktu, isto kao i njihova deca - rođena braća i sestre.

Kejt danas ima veliku porodicu, a svoje pratioce na Instagramu redovono obaveštava o aktivnostima svoje troje dece, ali i devojčica svog emotivnog partnera Džoša i svi zaista deluju kao jedna velika i srećna porodica.

(Blic Žena)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading