Natalia Grejs
Foto: Printscreen/youtube.com/Pepperoni Pizza

 Majkl i Kristina Barnet, koji su već imali trojicu sinova, odlučili su 2010. godine da usvoje šestogodišnju devojčicu iz Ukrajine, verujući da će usrećiti neko ostavljeno dete.

Međutim, ubrzo su se suočili sa šokantnim otkrićem da Natali možda nije bila dete, već odrasla žena koja se pretvarala da je dete.

Par je tvrdio da je Natali, koja ima patuljasti rast, zapravo bila odrasla žena od oko 22 godine sa ozbiljnim psihičkim problemima. Tvrdili su da je pokušala da otruje Kristinu i da gurne Majkla na električnu ogradu.

Natalia Grejs

youtube.com/Pepperoni Pizza

 

 

U strahu za svoj život, ostavili su je u stanu u Indijani, izjavljujući da je Natali zapravo odrasla osoba s teškim psihičkim poremećajem.

Kristina i Majkl su kasnije optuženi za zanemarivanje deteta. Majkl se suočio s četiri optužbe: zanemarivanje izdržavanog lica, nanošenje telesnih povreda izdržavanom licu, zaveru i zlostavljanje.

Na kraju je proglašen nevinim, dok je Kristina takođe oslobođena svih optužbi. Natali je nastavila da iznosi tvrdnje da su je Barnetovi zlostavljali, tvrdeći da su je hranili samo sendvičima sa kikiriki puterom, rezancima i picom.

Nakon što su je napustili, drugi bračni par je želeo da usvoji Natali, ali im to nije bilo dozvoljeno. U međuvremenu, 2019. godine, Ana Volodimirivna Gava iz Ukrajine tvrdila je da je Natalijina rođena majka i da je Natali bila dete u vreme usvajanja.

Laboratorijske analize su kasnije potvrdile da je Natali imala 9 godina kada su je Barnetovi usvojili, što znači da je bila dete, a ne odrasla osoba.

Majkl je kasnije izjavio da je za sve kriva njegova bivša žena Kristina, dok je Natali nastavila da se bori za istinu. Izjavila je da su optužbe Barnetovih bile lažne i da nikada nije uradila ono za šta su je optužili.

Kristina je, s druge strane, tvrdila da je Natali bila voljen član porodice, ali je istakla da je Natali optuživala mnoge ljude za zlostavljanje i da je koristila svoj izgled kako bi manipulisala drugima.

Kristina je izrazila saosećanje prema Natali, ali je verovala da je ona sociopata.

Priča o Natali Grejs i porodici Barnet ostaje složena i kontroverzna, sa mnogim neodgovorenim pitanjima. Dok su Barnetovi oslobođeni optužbi, Natali nastavlja da tvrdi da je bila žrtva lažnih optužbi i zlostavljanja.

Ovaj slučaj ostavlja dubok trag u životima svih uključenih i predstavlja fascinantan, iako uznemirujući, primer koliko je istina ponekad složena i teška za otkriti.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading