Plaža
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Uznemirujući i tužan snimak sa plaže u Budvi koji kruži internetom izazvao je talas šoka i zabrinutosti među građanima i turistima u Crnoj Gori kada se na obali našla uginula ogromna morska kornjača

Uginula morska kornjača pronađena je na obali navodno nakon nepogode i jake kiše koja je zadesila Budvu, rekao je autor snimka, Aleks iz Rusije, koji je video nesrećne kornjače podelio sa Instagram stranicom "Podgoricki vremeplov".

Kako se može videti na snimku, ogromna kornjača ležala je nepomično na obali dok je more još bilo nemirno.

"Kakvo je ovo more?"

Iako se ne zna tačan razlog njenog uginuća, dramatičan prizor je svakako izazvao različite reakcije - od tuge do gorčine i besa.

 

"Kakvo je ovo more? Da li postoje institucije koji se bave ovom problematikom ili to njih ne zanima! Nemaju svest nego zagađuju prirodne lepote", "Pa posle jake kiše sva voda i blato sa brda teče u more, šta da radimo", "Da slučajno kojim slučajnim slučajem nema nekih forenzičara da ispitaju uzrok smrti?", "Jadna", "More kao najprljaviji potok, svako malo neka životinja mrtva. Čudno šta sve se ne izliva u to more zarad turizma", "Da li se ispituje kvalitet mora oko plaža?", "Može biti da je uginula i od groma", glasila su samo neka od nagađanja korisnika Instagrama.

 

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading