San
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Često se kaže da nikada ne bi trebalo da budimo usnulu bebu, ali jedan par otkrio je urnebesan način kako probuditi svog dvogodišnjaka iz najdubljeg sna - uz pomoć njegove omiljene pesme.

Nakon napornog dana, mama Kinsi Samrib legla je sa svojim sinom Mavrikom kako bi zajedno odmarali. Mislila je da je mališan bio iscrpljen i u dubokom snu, ali očito nikad nije previše umoran za svoju omiljenu pesmu.

@aliceinkinzland Literally full comatose and all it takes is his jam and hes ready to roll. DEF gonna make the best ride or die friend someday 🤣 this kid makes me giggle nonstop! #foryou #foryoupage #fyp #dance #rideoride #jam #toddler #toddlermom #moveit #friend #vibes #itsavibe ♬ original sound - aliceinkinzland
Čim je čuo remiks pesme "I Like to Move It", uspravio se i počeo da igra. Mama nije mogla da veruje da je u trenu postao potpuno budan, što možemo videti i iz njene reakcije.

Roditelji su podelili ovaj trenutak na TikToku, a video je skupio više od 5.1 miliona pregleda i preko 1.1 miliona lajkova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading