cveće
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Trudite se da pomognete svima u svojoj okolini, što Vam oduzima puno vremena. Potrudite se da i svoje obaveze sredite na vreme, kako biste izbegli stres.

Ljubav: Sumnjate u reči partnera. Nemojte previše razmišljati o tome šta bi to sve mogli da znači – upravo je onako kako ste čuli.

Zdravlje: U dobroj ste formi.

Bik 

Posao: Mnogim pripadnicima ovog znaka današnji dan predstavljaće neku vrstu prekretnice – da li je konačno gotovo neki posao koji je dugo trajao ili su se pojavile neke nove obaveze, novi posao ili funkcija.

Ljubav: Imate potrebu za sigurnošću i stabilnošću u vezi ili ste u potrazi za nekim ko Vam to može priuštiti.

Zdravlje: Promena vremena utiče na Vaše raspoloženje.

Blizanci

Posao: Započeli ste period mirne atmosfere na poslovnom planu. Sve teče po planu, što Vam uliva dodatno samopouzdanje i mir kako biste bili još bolji u tome što radite.

Ljubav: Preispitujete svoju prošlost u nadi da će Vam to doneti odgovore na neka pitanja koja Vas trenutno muče. Ne ponavljajte neke greške od ranije.

Zdravlje: Osećate se melanholično.

Rak 

Posao: Nedostaje Vam energije i vremena kako biste ispunili sve što se pred sebe postavili. Možda ste precenili svoje sposobnosti, što nije razlog da se povučete ili odustanete.

Ljubav: Možda Vas interesuje neko ko je zauzet. Bolje odustanite od toga pre nego što to postane nešto ozbiljno. Ako ste u vezi – posvetite više vremena partneru.

Zdravlje: Stomačne tegobe su prolaznog tipa.

Lav

Posao: Ne možete da distancirate svoje raspoloženje izazvano nekim ličnim problemima dok ste na poslu, što može da utiče na Vaš odnos sa saradnicima. Budite malo profesionalniji.

Ljubav: I sami ste iznenađeni što Vam se dopala neka osoba koja nije u potpunosti ono što priželjkujete. Ako ste već u vezi – očekujete od partnera previše.

Zdravlje: Oduprite se negativnim uticajima.

Devica

Posao: Nestrpljivi ste da započnete neke svoje planove, ali saradnici još uvek nisu spremni za rad. Prihvatite da tako funkcioniše timski rad – mora sve da se poklopi.

Ljubav: Voljena osoba nema previše razumevanja za Vaše loše raspoloženje. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svojoj samoći.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.

Vaga

Posao: U skorijoj budućnosti očekujete poboljšanje na finansijskom planu. Ipak, nemojte se previše oslanjati na to – uvek može u poslednji momenat da se nešto promeni.

Ljubav: Vaša intuicija dolazi do izražaja. Lako prepoznajete tuđe namere, što Vam daje prednost prilikom odabira budućeg parntera. Ako ste u vezi – činite sve da usrećite parntera.

Zdravlje: Popravite ishranu i pazite na imunitet.

Škorpija 

Posao: Vaša sposobnost i veštine koje posedujete daju Vam određeni imunitet na poslu. Jednostavno – određene prepreke za Vas ne važe, što Vam daje dodatni prostor za napredak.

Ljubav: Isplanirajte neku lepu aktivnost sa voljenom osobom – prijaće vam. Ako ste sloboni – nemojte se ustručavati da pokažete naklonost.

Zdravlje: Posebno su Vam osetljivi zglobovi.

Strelac

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Ne uzimajte zdravo za gotovo sve što čujete od parntera. Doza sumnjičavosti na početku veze je potpuno na mestu. Ako ste u ozbiljnoj vezi – plovite mirnim morem.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije, ne čekajte vikend za to.

Jarac 

Posao: Radite više nego što biste trebali i preuzimate tuđe obaveze. To što možete da sve postignete nije razlog da to zaista i radite. Usporite tempo.

Ljubav: Neko Vam se udvara – pre nego što odbijete budite sigurni da je to prava odluka. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkim planovima.

Zdravlje: Moguće migrene izazvane promenom vremena.

Vodolija 

Posao: Čak iako Vam se nude određena partnerstva koja ste ranije priželjkivali – sada sumnjate da bi to bio dobar naredni korak u Vašem poslu. Ne brzajte sa poslovnim odlukama.

Ljubav: Pokušajte da obuzdate svoje emocije – potrebna Vam je hladna glava i prisebnost. Partner pokušava da Vas razume, ali mu to otežavate.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.

Ribe 

Posao: Još jednom ste se uverili da je najbolje kada radite sami. Nije da Vam nije potrebna pomoć, ali Vi znate kada da je tražite, a kada bi Vam saradnici samo smetali.

Ljubav: Usrećuje Vas to što partneru uvek možete da se obratite za bilo šta. Ovakva sigurnost je ono čemu ste oduvek težili. Ako niste u vezi – imate problema sa izražavanjem osećanja jednoj osobi.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading