Snaja i svekrva
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ponekad zaštitnička uloga majke, odnosno svekrve, može preći granice. Kada se to desi, netrpeljivost raste, a svađe između supružnika postaju sve češće.

Jedna žena je javno iznela svoje nezadovoljstvo jer joj je suprug prigovorio zbog toga što se sunča u bikiniju i šeta po kući u kratkom topu i šortsu, što smeta njegovoj mami kad im dođe u posetu.

"Srećno sam udata za muškarca koji je 10 godina stariji od mene. Živimo u lepoj kući sa bazenom u kojem volim da uživam nakon napornog dana. Obično plivam, sunčam se u bikiniju i šetam po kući u mini topu i kratkom šortsu.'' započela je svoju ispovest.

,,Ali, nedavno nam je u posetu došla svekrva, koja smatra da sam previše razgolićena, pa sad i suprug traži da ne idem u bikiniju kad je njegova mama kod nas i da se presvučem za ručak ili večeru. Ne znam šta da radim?", požalila se anonimna žena.

svekrva

Foto: Shutterstock

 

"Ovo me iritira, jer ne mislim da moja odeća može da uvredi bilo koga. Ne želim nikog da uvredim, ali ovo je moja kuća i želim da budem slobodna i radim ono što mi prija", dodala je snaja.

U anonimnoj objavi napisala je i da je svom suprugu rekla da ne želi da menja svoje ponašanje.

Korisnici popularnog foruma brzo su se oglasili i napisali nekoliko saveta, od toga da treba da bude direktna sa svekrvom, do toga da treba da nauči da poštuje starije.

"Stvar je u poštovanju i pružanju istog. Ne uzimaj sve zdravo za gotovo ili ćeš jednog dana ostati sama", bio je jedan od komentara.

(mondo.rs)

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading