devojka pala s bicikle
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Portal Atma.hr upozorava da nas u junu očekuje nekoliko vrlo izazovnih datuma, prenoseći poruke astrologa koji upozoravaju na potencijalne opasnosti koje se mogu javiti u tim periodima.

Evo pregleda tih datuma i saveta kako se pripremiti:

4. jun – Merkur konjunkcija Jupiter, Sunce konjunkcija Venera: Ovaj dan je označen kao jedan od potencijalno najopasnijih u narednom mesecu. Astrolozi savetuju da budemo izuzetno oprezni u svim aspektima života. Treba izbegavati rizike bilo koje vrste, jer ove četiri planete praktično utiču na sva područja života. Posebno treba da budu oprezni Blizanci jer se ove konjukcije dešavaju u njihovom znaku. Upozorenje se takođe odnosi na čuvanje novčanika i dokumenata, jer će biti pojačane krađe.

9. jun – Mars ulazi u znak Bika: Ulazak Marsa u znak Bika donosi visok rizik od agresije, čak i bez ikakvog razloga. Ovaj dan, kao i narednih nekoliko nedelja, obeležiće se izuzetno visokim nivoom negativnosti na svim poljima - kod kuće, na ulici, na društvenim mrežama, i na poslu. Poseban oprez se preporučuje ženama koje imaju agresivne partnere.

devojka pala s bicikle

Foto: Shutterstock

 

 

14. jun – Konjukcija Sunca i Merkura: Ova konjukcija može dovesti do "pomračenja svesti", situacija u kojima jezik bude brži od pameti, što može izazvati ozbiljne sukobe. Savetuje se izbegavanje provokacija i tračeva, kao i izbegavanje putovanja i većih finansijskih transakcija ako nije neophodno.

17. jun – Nepredvidljiv i kontroverzan dan: Ovaj dan obeležiće tri astrološka događaja. Prelazak Venere u znak Raka donosi povoljne aspekte za porodicu i voljene, dok će istog dana Merkur preći u znak Raka, što može dovesti do izazova u komunikaciji i poništiti povoljne aspekte Venere. Preporučuje se oprez u finansijskim ulaganjima i promenama na poslu.

(srecna.republika.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading