Tajni podrum
Foto: Printscreen/tiktok.com/notxh2

Ksena i njena porodica su stigli u Čikago i odmah su primetili neobičnosti u stanu koji su iznajmili preko Airbnb-a.

Ksena je odmah primetila "nasumična vrata koja nisu bila prikazana u oglasu", što ju je zabrinulo.

Pripremala se za spavanje kada je primetila uključeno svetlo u jednoj od zaključanih soba. Odlučili su da istraže, ali vrata su bila zaključana, pa su morali da upotrebe viljušku da bi otvorili vrata.

Ono što su zatekli ostavilo ih je bez teksta - skrivenu prostoriju koja je ličila na podrum i još jedan mračan prolaz koji je vodio dublje u objekat.

Ksena je napravila snimak otkrića i objavila ga na TikToku, što je izazvalo veliko interesovanje korisnika. Mnogi su uporedili kadrove sa scenama iz filma "Varvarin" iz 2022. godine, koji se bavi imanjem za iznajmljivanje koje krije mračnu tajnu u podrumu, piše newsweek. 

@notxh2 Part 2, couldnt keep going in because the floor wasnt stable. One of the rooms floor had a wood that you can lift up and it goes down to a room#airbnb #part2 ♬ Hoist The Colours (Bass Singers) - Bobby Bass & Ebucs & Eric Hollaway & Daniel Brevik & The Wellermen & David Dalmonte

Ksena je pozvala majku da vidi otkriće, a i ona se uplašila jer ništa od toga nije bilo navedeno u opisu stana. Tokom noći, Ksena je čula "neobične zvukove", što ju je dodatno uplašilo. Odlučila je da kontaktira Airbnb i vlasnika.

Airbnb je ponudio porodici povraćaj novca za ono što je Ksena nazvala "strašnim iskustvom", a oni su ostali budni do jutra, uplašeni zbog stalnih neobičnih zvukova.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading