soba
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Jedan gost hotela na nepoznatoj lokaciji podelio je na TikToku kako je platio dodatnih 25 evra za sobu s "pogledom", a ono što je dobio nasmejalo je milione.

Na početku snimka, gost pokazuje unutrašnjost svoje sobe, koja izgleda sasvim uobičajeno. Zatim dolazi do balkona, nadajući se prelepom pogledu. Međutim, kada je otvorio vrata, umesto očekivanog prizora, ugledao je susedne sobe i prizemlje gde se nalazi recepcija hotela.

Snimak je brzo postao viralan, prikupivši 2 miliona pregleda i brojne komentare. "Ako imate bilo kakav problem, ne morate silaziti do recepcije," našalio se jedan korisnik. Drugi su pitali: "Reci mi da si dobio nazad svojih 25 evra" i "Barem ne moraš zvati recepciju, samo vičeš s balkona."

 

 

Dok su neki komentari bili kritični, mnogi su se našalili na račun situacije, ističući da gost ipak ima balkon, čak i ako je pogled neočekivan. Ovaj video je još jedan primer kako očekivanja i stvarnost mogu biti potpuno različiti, ali i kako humor može pomoći da se prevaziđu razočaranja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading