Jelena Jugovic
Foto: Printscreen/youtube.com/Jelena Jugovic Tuncel

Živela je sa svojom prijateljicom Darijom u zajedničkom stanu. Nikada nije ni sanjala da će je sudbina spojiti sa Turčinom koji je stariji od nje 18 godina.

Sudbina ih je spojila na neobičan način. Nakon nastave, planirana obična kafa s prijateljicom Darijom pretvorila se u sudbinski trenutak kada je Jelena upoznala svog budućeg supruga.

,,Ubrzo nakon što smo se sreli, krenuli smo u šetnju iz lokala u lokal. Već u četvrtom, naša priča dobija neočekivan obrt kada smo završili u restoranu koji je držao njegov otac. Sudbina je bila neumoljiva.'' priseća se Jelena.

Mesec dana nakon tog susreta, nisu bili u kontaktu, ali ih je sudbina ponovo spojila kada su se sreli na ručku. Nakon razmene brojeva, njihova ljubav je počela da cveta.

Metin je Jelenu zaprosio neposredno pred njen rođendan, što je izazvalo dosta pažnje u turskim medijima. Jelena se suočila sa izazovom kako da svojim roditeljima saopšti tu odluku.

,,Njihova reakcija nije bila onakva kakvu sam očekivala, ali sam ih na kraju nagovorila da dođu u Istanbul. Naša ljubav je prevagnula, i nakon što su upoznali mog supruga, prihvatili su našu odluku.'' ističe Jelena.

Organizovano je venčanje u Istanbulu, a danas Jelena i Metin imaju troje dece. Sudbina ih je spojila na neočekivan način, a ljubav je prevladala sve prepreke.

(zena.blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading