iracanin i srpkinja
Foto: Printscreen/instagram.com/missy_tanja_

Njihova priča o susretu, ljubavi na daljinu i konačnom spajanju u Srbiji je podsetnik da istinska ljubav može prevazići sve prepreke. 

Tekvondista Mahdi Hodabahši, čije su sportske uspehe proslavljali u njegovoj domovini, odlučio se na životni preokret zbog ljubavi prema Tanji Tanacković iz Srbije.

Njihova priča ne ostavlja ravnodušnim, jer istinski pokazuje moć iskrenih i snažnih emocija.

Mahdi je bio sportski junak, osvajajući medalje za svoju zemlju, ali ljubav prema Tanji ga je navela na neobičan životni put koji ga je doveo u Srbiju.

,,Tanju sam upoznao 2013. u letnjem kampu tekvondo kluba "Galeb" u Vrnjačkoj Banji i tad smo, nekako spontano, ušli u vezu.

Prvi put kad smo sparingovali zajedno, izvela je moj omiljeni potez u tekvondou i odmah me osvojila. U tom trenutku znao sam samo nekoliko reči na engleskom, pa smo se sporazumevali preko internet prevodioca.

Napišem nešto na persijskom i pokažem joj prevod na engleskom. Bilo je jako teško, ali sam se potrudio da naučim engleski kako bismo mogli da razgovaramo normalno.'' objašnjavao je Mahdi.

Njihova ljubavna priča počela je u tekvondo klubu u Vrnjačkoj Banji 2013. godine, gde su se spontano zaljubili. Iako su bili razdvojeni zbog obaveza i udaljenosti između Irana i Srbije, uspeli su da održe vezu putem video poziva i poruka, što je pokazalo snagu njihove veze.

Nakon što su se odlučili da presele život u Srbiju, Mahdi je napustio svoju karijeru u Iranu i posvetio se boravku u Srbiji. Motivisan podrškom Tanje i željom da se takmiči za Srbiju na Olimpijskim igrama, Mahdi je odlučan u svom cilju.

,,Svoju tekvondo karijeru mogu da nastavim bilo gde na svetu, a još jednu Tanju teško da mogu da nađem. Srpske tekvondiste i trenera Dragana Jovića sam poznavao dugi niz godina, pa sam znao da Srbija ima odličan tim.

Dali su mi otvorenu priliku da nastavim karijeru ovde i uz podršku moje porodice i razumevanje trenera u Iranu to sam i uradio.'' objašnjava on.

Razlike u kulturi, veri i godinama nisu bile prepreka njihovoj ljubavi. Njihovi roditelji su prihvatili njihovu vezu s ljubavlju i podrškom. Tanjin i Mahdijev odnos je ispunjen razumevanjem i poštovanjem, što je ključna komponenta njihove sreće.

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Volela bih da otpevam pesmu “Molitva” od Marije Šerifović! #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #teyadora ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading