izdan muškarac
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Međutim, kada su rezultati testa pokazali da nemaju nikakve genetske podudarnosti, već su potpuno stranci jedan drugom, Luis je bio potpuno šokiran.

Nakon ponovljenog testiranja koje je dalo iste rezultate, Luis je odlučio da se obrati roditeljima kako bi došao do objašnjenja. Njihova reakcija, obavijena čudnom tišinom i nelagodom, dodatno je produbila misteriju.

Kada je istraživao arhive bolnice u kojoj su rođeni, Luis je otkrio da je na isti dan kada je njegova majka rodila njegovog brata, druga majka rodila samo jedno dete - njega.

,,Kao furija sam otrčao kući da suočim roditelje sa novim otkrićem i saznam celu istinu. Majka je plakala a otac nemo posmatrao, na kraju su mi otkrili da niti su oni moji roditelji, niti imam brata blizanca.

blizanci

 

 

U isto vreme kada je ona rodila sina, moja prava majka je na svet donela mene i umrla na porođaju, kako niko nije došao u bolnicu da me uzme, završio bih u sirotištu, što moji usvojitelji nisu mogli da dozvole pa su me poveli kući i odgajili kao svog sina.''

Suočen sa ovom istinom, Luis je saznao da nema brata blizanca i da su ga njegovi usvojitelji uzeli iz bolnice nakon smrti njegove biološke majke.

Osećaji izdaje i gubitka identiteta preplavili su Luisa, koji se osećao izgubljeno i prevareno.

Iako su mu usvojitelji pružili ljubav i brigu tokom celog života, činjenica da su ga lagali o njegovom poreklu duboko ga je povredila i postavila pitanje oprosta.

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading