sunčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Imate veći broj obaveza nego što ste planirali i to vas opterećuje. Ne volite da radite pod pritiskom i osećate se loše zbog toga. Pred vama je period pun stresova i opterećenja.

LJUBAV: Sada na ljubav gledate kao na nešto što vam nije u životu potrebno. Imate osećaj da emocije samo komplikuju stvari i niste spremni za novu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, osetljivi ste. Današnji dan vam nije naročito povoljan kada je u pitanju polje zdravlja pa bi bilo dobro da mirujete i da se ne naprežete.

BIK

POSAO: Ne reagujete dobro na poslovne promene i hvata vas nervoza i nesigurnost. Pred vama je nešto teži dan za posao. Moguće je da nećete moći da ostvarite sve što planirate.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljna atmosfera kada je u pitanju polje emocija. Možete da se nadate dobrim okolnostima koje će vam tokom ovog dana biti maksimalno naklonjene.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete imati mnogo energije. Posvetite se sebi i ljudima koje volite, napravićte pozitivnu atmosferu gde god se pojavite.

BLIZANCI

POSAO: Ne biste trebali da imate veće probleme, svi poslovi idu uobičajenim tokom i generalno ste zadovoljni. Možete da očekujete da ćete imati jedan povoljan dan i dobra dešavanja danas.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da ćete uspeti da rešite neke probleme koje ste imali sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja bi sada mogla da vam bude prilično osetljiva. Posvetite se maksimalno svom zdravlju i dajte sve do sebe kako bi vam ishrana bila uravnotežena.

RAK

POSAO: Ukoliko ste imali u planu poslovno putovanje, očekuje vas uspeh. Pred vama je prilika da ostvarite svoje želje i ambicije. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja će suptilno i šarmantno pokušati da vam se približi. Posvetite se vašim emotivnim potrebama danas.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju. Uspešno ste imali priliku da rešite sve ono što vaas je do sada opterećivalo.

LAV

POSAO: Očekuje vas neki novi finansijski dobitak. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima na ovom polju. Spremni ste da ostvarite dobre poslovne rezultate.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i želite da napravite važne promene u odnosu sa voljenom osobom. Možete da očekujete da će vaš odnos ići u boljem pravcu.

ZDRAVLJE: Solidno stanje na ovom planu vas očekuje, pa može da se kaže da ćete biti bez problema. U sebi nosite dosta pozitivne energije i dobro se osećate u svojoj koži.

DEVICA

POSAO: Prijaće vam nešto usporeniji tempo jer vam je odmor neophodan. Preterano ste se opteretili poslovnim obavezama. Potrudite se da nađete malo vremena za odmor.

LJUBAV: Skloni ste razdražljivom ponašanju, što vas može dovesti do raznih nesuglasica sa voljenom osobom. Moguće je da ćete imati neke manje poteškoće na ovom polju.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi. Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da poboljšate svoje zdravlje uz savete lekara.

VAGA

POSAO: Moguće je da niste sigurni koja je odluka na poslovnom planu ispravna za vas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni većim dilemama na polju posla.

LJUBAV: Kada su u pitanju emocije, sa voljenom osobom imate neke manje nesuglasice ali možete da ih prevaziđete u narednom periodu. Potrudite se da budete spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete pod stresom i da generalno budete skloni nekim problemima na nervnoj bazi.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za nove poslovne odluke koje će za vas biti prilično važne. Pred vama je generalno dobar period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv susret sa osobom koja će ka vama pokazati interesovanje. Očekuje vas prilika za početak nove veze. Spremite se za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Današnji dan vam je povoljan, pa možte da se opustite i da uživate u povoljnom periodu.

STRELAC

POSAO: Pred vama je dan u kom možete da očekujete poslovne promene koje će vam na duže staze ići u prilog. Naklonjena vam je sudbina i uspećete da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Moguće je da zamerate voljenoj osobi da nije sasvim iskrena prema vama i da se u nekim momentima nije pokazala fer. Dosta toga vas na ovom polju opterećuje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Očekuje vas period u kojem ćeete imati dosta stresa pa je zato važno da se potrudite da nađete neki način da se relaksirate.

JARAC

POSAO: Može vam se ukazati prilika da sarađujete sa inostranstvom ili da nađete novo radno mesto negde vam granica zemlje. U svakom slučaju su neke promene pred vama.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive prilike za nova ljubavna dešavanja. Pred vama je odličan period za avanture i flert. Posvetite se svojim emotivnim potrebama.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju. Potrudite se da nađete način da se malo rasteretite od stresa.

VODOLIJA

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za posao i moguće je da nećete biti zadovoljni današnjim rezultatima. Posvetite se kreiranju novih poslovnih planova za budućnost.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je rođena u nekom vatrenom znaku. Pred vama je period u kojem ćete imati promenljivo stanje.

ZDRAVLJE: Proverite holesterol koji bi u narednom periodu mogao da vam bude povišen. Pred vama je faza u kojoj možete da budete u većoj meri skloni tegobama sa masnoćama.

RIBE

POSAO: Očekuju vas manje promene vezane za vaše finansije. Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste očekivali i da ćete iz tog razloga biti donekle zabrinuti.

LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi i osećate se dobro kada ste sami. Prija vam da se za promenu malo udaljite od partnerskih odnosa i obaveza. Potrebno vam je vreme koje ćete imati samo za sebe.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i tokom današnjeg dana bi mogla da vam prija fizička aktivnost. Očekuje vas povoljan period da se vratitee aktivnostima i bavljenju sportom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading