rentgenski snimak
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 U početku su lekari mislili da se radi o uobičajenom slučaju urinarne infekcije, ali su nakon nekoliko lekarskih pregleda na kraju otkrili da je to još jedna čudna situacija.

Rendgenski snimci pokazali su da je u njenoj bešici staklena čaša.

Ovaj incident, koji zbunjuje zdravstvene radnike i širu javnost, dogodio se pre nekoliko godina kada je žena čiji je identitet nepoznat ubacila ovu staklenu čašu u svoje telo dok je izvodila čin sa svojim partnerom.

Ono što je najzanimljivije i iznenađujuće u ovom slučaju je to što su stručnjaci otkrili da predmet nije uveden kroz polni organ kao što bi se moglo pomisliti, već kroz uretru, vrstu procedure koja je u medicini poznata kao „sondiranje uretre”.

Kada su lekari uradili rendgenske snimke pacijenta, otkrili su da je staklena posuda prekrivena kamenom mokraćne bešike širine približno 8 centimetara.

bubrezi

Foto: Shutterstock

 

Dimenzija ovog kamena je mnogo veća od normalnog kamenja koji se uobičajeno javlja u ovom organu, piše lakalle blu radio. 

Postupak uklanjanja staklene posude bio je toliko delikatan da je bila potrebna intervencija stručnih hirurga.

Uprkos velikim rizicima, predmet je uklonjen uspešno i bez većih komplikacija.

Konačno, žena koja je bila protagonistkinja ovog neverovatnog slučaja uspela je da se na zadovoljavajući način oporavi dva dana nakon operacije uklanjanja predmeta, ne dovodeći svoj život u opasnost.

Ovu priču, iako se dogodila pre nekoliko godina, oživeli su korisnici društvenih mreža, izazvavši reakcije, najčešće humoristične. 

„Ne, ne, moramo da budemo oprezni sa tim čudnim stvarima u našim telima“,

„Šta je dođavola nekim ljudima?“,

„Uplašio sam se zbog kamena u bubregu od 2,8 mm“, neki su od komentara.

BONUS VIDEO 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading