Devojka
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Veridba spada u jedan od najromantičnijih i najposebnijih događaja u životu svake osobe. Bez obzira na format u kome se odigrala, o ovom činu maštaju devojke od malih nogu, ali i muškarci.

Ipak, stvari mogu poprilično da se iskomplikuju i to na mnogo načina. Tako je jedna devojka sa Tik Toka šokirala sve kada je otkrila da njen verenički prsten ima prilično bizarnu prošlost.

Slučajno saznala tajnu

Blejk je bila oduševljena kada je dobila dijamantski prsten od svog verenika, ali ni slutila nije kakvu prošlost krije, saznala je tek nakon venčanja.

Ona je za veridbu dobila prsten, koju je njen tadašnji verenik prethodno dao bivšoj devojci. Međutim, bizarnostima nije bilo kraja, kada joj je otkrio da je prsten birala lično ona i da je dizajniran po njenim željama.

Prošla kroz pakao zbog prstena

Takođe, Blejk je otkrila da je od verenika tražila poseban prsten, o kome je maštala još od detinjstva, ali joj je on odgovorio da je preskup i da će morati da nađu drugu opciju.

 

Na ovo pakleno iskustvo devojke nisu ostali imuni korisnici društvenih mreža. U komentarima su mnogi ubrzo kazali da prosto ne mogu da poveruju da je partner uopšte pomenuo svoju bivšu, da će morati to da popravi nekako i da im je žao što ju je povredio.

 

Drugi su joj savetovali da napusti muža jer je to samo pokazatelj kako će izgledati njihov bračni život, da je to znak upozorenja, ali i da treba da izabere nov prsten.

Rešila da okrene novi list

Ipak, Blejk nije dozvolila da je komentari pokolebaju, te je podelila da će njih dvoje izabrati novi prsten, kao simbol njihove ljubavi i novog početka u odnosu.

BONUS VIDEO

 

 

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading