uništen stan
Foto: Printscreen/tiktok.com/arek.swider

Stanodavci se obično oslanjaju na stanare da očuvaju i poštuju njihov prostor, ali kada se suoče sa ovakvim scenama devastacije, to može izazvati ozbiljne emocije.

Prizori uništenja koje je ovaj stanodavac zatekao su zaista uznemirujući. Od prljavih podova do oštećenih zidova i buđavog nameštaja, svaka prostorija izgledala je kao da je prošla kroz oluju.

,,Podovi su prljavi, kao što vidite. Na prvi pogled i nije tako loše.'' prokomentarisao je vlasnik.

Brzo se predomislio jer je stan bio u stanju potpunog haosa i uništenja. Izmet i urin na parketu, mokri i prljavi kreveti, uništeni zidovi, buđav nameštaj sa oštećenim policama i vratima, tragovi muva na plafonu, samo su neki od prizora koji su uplašile vlasnika.

Kuhinja, mesto gde se obično priprema hrana i provodi vreme, bila je potpuno uništena, sa smećem i pokvarenom hranom svuda.

Još je šokantnije što su stanovi za kupanje i spavanje takođe bili u takvom stanju, sa polomljenim bravama, buđavim zavesama i prljavom vodom.

Ovakvo ponašanje ostavlja mnoga pitanja otvorenim, a najvažnije je kako je uopšte moguće da neko živi u takvim uslovima, a da ne preduzme ništa da ih održi bar minimalno pristojnim.

Stanodavci često imaju malo mogućnosti da se zaštite od ovakvih situacija, ali nadamo se da će ovaj slučaj poslužiti kao podsetnik svima da je važno poštovati i čuvati tuđu imovinu.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading