ribar pronašao cipele
Foto: Printscreen/twitter.com/Colling Rugg

Levi Komstok postavio je video na svoj youtube kanal. Video je, međutim, bio malo drugačiji od njegovog uobičajenog sadržaja.

Na ovom snimku, Komstok, koji živi u Zapadnom Koloradu, 16 godina otkako je napustio marince, nalazi se u usamljenoj pustinji i tvrdi da je pronašao nekoliko pari visokih potpetica različitih veličina i ženskih čizama.

,,Proveo sam svaki vikend i svaki drugi dan između, kako bih istraživao pustinju. A ono što imam ovde je ono za šta verujem da bi mogao biti zločin.''

''Ne znam da li imamo serijskog ubicu ili šta je to. I znam da ovo zvuči kao mamac za klikove, ali pratite... Ovo ovde je jedna od 10 pari koje sam ovde pronašao, različitih veličina visokih potpetica. '' rekao je Levi u svom videu. 

Komstok veruje da tamo možda postoji serijski ubica, a ko god da je, mogao bi da odlaže tela u ovom "veoma dobro skrivenom" jezeru.

,,Ribnjak je sada mnogo veći, a pretpostavljam da ko god da baca ove cipele ovde dole to očekuje. ... Obično su pod vodom. Morao sam da se vratim nekoliko puta da ponovo uhvatim jezerce ovako nisko. Dakle, obično su sve ove cipele koje vidite duž obale potopljene pod vodom.'' dodao je. 

Pronalaženje nasumične cipele usred ničega može izgledati čudno, ali je nakon pronađenog sedmog para, počeo da se oseća nemirno.

Neki od njegovih prijatelja pomogli su mu da pretraži područje sa psima - iako psi nisu bili obučeni za tu vrstu pretrage, oni su pratili pse. Na kraju su tog dana pronašli još dva kompleta cipela, piše portal not to bee. 

Komstok je nastavio potragu sledećeg dana i, opet, još jedan par cipela. Doneo je ukupno deset pari ženskih cipela pronađenih tamo usred ničega, pored skrivene bare.

Na snimku je rekao da je kontaktirao šerifovo odeljenje, ali mu je rečeno da "verovatno ništa".

,,Voleo bih da znam zašto usred pustinje postoji veoma udaljeno jezero. To nije lepo mesto za zabavu. Nije lepo mesto za izlet kada postane blatnjavo.

Ja samo tražim pomoć oko ovoga. Ako neko prepozna neke od ovih cipela ili neko zna bolji način da se to istraži, voleo bih da znam.'' zaključuje u svom videu Komstrok. 

Ovaj tip očigledno provodi mnogo vremena tamo.

Komstok kaže da je prvi put naišao na prvu čizmu koju je pronašao kada je bio tamo na četiri točka.

On je na početku svog videa priznao da bi sve ovo moglo zvučati kao mamac za klikove, ali morate priznati, deset pari ženskih cipela u ovom ne tako lepom delu pustinje je u najmanju ruku čudno. 

Naravno, ljudi se pridružuju spekulacijama. Da li bi to zaista mogao biti serijski ubica? Samoubistva?? Da li je sve to samo mamac za klikove? Ili bi i sam Komstok mogao biti osumnjičen?

Šta god da je, neko treba da nastavi da istražuje i isuši taj ribnjak.

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading