par
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Naći srodnu dušu ili osobu na duže staze čini se da je u današnje vreme sve teže. Upravo zbog toga jedna Srpkinja je odlučila da u sledećoj vezi sa potencijalnim dečkom sklopi ugovor sa striktno ispisanim pravilima koji se moraju ispoštovati.

Kao neko ko, kako kaže, više nema vremena za gubljenje, napisala je šta je to što očekuje od svog budućeg momka. Međutim, iako je objavu na svom "Paradise" profilu na Iks platformi napisala u šaljivom tonu, ipak je svojom idejom uspela da podeli Srbe na internetu.

"Znači ovako, sledeći momak mora da potpiše ugovor koji će imati stavke sledeće:

- veza maksimalno godinu dana posle toga prsten ili razlaz

- da ga ne boli glava

- pružanje pažnje i mnogo pažnje

- ukoliko ne ispuni ugovor, hoću naknadu štete za potrošeno vreme.

Nemam ja više vremena za gubljenje", napisala je ona pa dodala da sa listom zahteva nije završila, te da će neke uslove dodati kasnije.

 

"Ovo je gore od Versajskog sporazuma"

Iako su se mnogi složili sa njom, barem kod dela objave da nakon godinu dana ne vredi nikog čekati, mnogi su njenu objavu shvatili kao "atak" na muškarce.

"Tako je. Ono za maksimum godinu dana se slažem. Iako može i kraće. Ali, ne možeš nikoga obavezati da bude pažljiv i da te voli. Ni jednim ugovorom ili zakonom. U tim stvarima je autonomija volje pojedinca apsolutna", "Top, nešto tipa kao predbračni", "Fer i pošteno. Najskromniji zahtevi do sada na Iks mreži tj. najnormalniji", "A ukoliko shvati da je omašio izbor je l' mu ti onda nadoknađuješ štetu za potrošeno vreme, pažnju, trud i neglavobolje?", "Posle se čudite kad nađe momka...on ne uslovljava ničim!", "Ovo je gore od Versajskog sporazuma", "Budi samo uporna i završićeš sa 10 mačaka" bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod njene objave.

Kasnije se sama autorka tvita javila, te na neke negativne komentare odgovorila:

"Koliko smo s*ebani kao društvo govori činjenica da su mi na tvit o ugovoru o braku sa četiri normalne stavke rekli 'počni da skupljaš mačke'. Hahaha".

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading