Bračni par
Foto: Printscreen/tiktok.com/oliver6060

 Iako će dete biti rođeno preko surogat majke, ova vest nije umanjila radost budućih roditelja.

Šeril i Kurana je svet vrlo dobro upoznao poslednjih godina, najviše kada je njihova veza javno obelodanjena, pa plasirana u javnost. 

Pažnju je na početku najviše privukla velika razlika u godinama, ali oni se ne smiruju kada je uzbuđenje u njihovim životima u pitanju, pa su nedavno objavili da čekaju svoje prvo zajedničko dete. 

Naravno, sve je dokumentovano na društvenim mrežama za brojne pratioce, a prvi je reč 'dobio' ponosni budući tata.

"Konačno ćemo osnovati našu porodicu, jedva čekam. Tako sam srećan, biću otac", rekao je Kuran u videu u kom egzaltirano skače od sreće sa svojom parterkom Šeril, koja se po 25. put raduje prinovi u porodici.

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

Njihova odluka da podele ovu srećnu vest sa svetom bila je praćena pozitivnim reakcijama njihovih pratilaca. Pratioci su im uputili iskrene čestitke i podršku, uz reči ohrabrenja za buduće roditeljstvo

Iako su neki bili zbunjeni i postavljali pitanja o detaljima procesa, poput zamrznutih jajnih ćelija Šeril, par nije davao mnogo informacija, zadržavajući taj deo privatnosti.

"Čestitam ljubavi moja! Nikad nije kasno da budeš majka! Obavezno potpiši ugovor sa tom osobom (surogat majkom) da kasnije ne bi bilo problema", "Baš sam srećan zbog vas i ne slušajte hejtere, oni su samo ljubomorni", "Bićete sjajni roditelji", moglo se pročitati u sekciji za komentare.

(zena.blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading