majka plače
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ova žena se suočava sa teškom situacijom vezanom za svoju trudnu snaju i sopstvenog sina, koji je varao svoju suprugu i imao aferu sa nekoliko drugih žena.

Njen sin je poverio majci ovu tajnu, stavljajući je u poziciju nosioca ove bolne istine, dok se ona sada oseća preplavljena očajem i ne zna kako da se nosi sa celom situacijom.

Ova žena voli svoju snaju, opisujući je kao divnu osobu punu poštovanja, koja joj je postala kao druga kći. Ona je trudna sa blizancima, a njeni roditelji nisu bili prisutni u njenom životu, što je dodatno približilo majku i snaju.

Međutim, situacija se dramatično pogoršala kada je majka primetila čudno ponašanje svog sina nakon što se vratio sa putovanja. On je postao distanciran i neuobičajeno oprezan prema supruzi, što je majku dodatno zabrinulo.

majka plače

Foto: Shutterstock

 

"Rekla sam mu da ako on neće reći svojoj ženi, ja ću. Tada je pobesneo, vikao je i plakao, govoreći kako ću mu rasturiti porodicu pre nego što je i počelo, jer odbijam da mu dozvolim da se zabavlja i ne dozvoljavam mu da sam donosi odluke u životu. Optužio me je da favorizujem Oliviju i da želim da ga odvojim od njegove dece. Čak sam morala da pozovem komšiju sa kojim sam bliska da mi pomogne da isprati sina iz kuće. I što je još čudnije, da sam nakon njegovog odlaska pogledala papire koje je doneo, a to nisu bili medicinski nalazi, već neki bankovni izvodi.'' rekla je majka. 

Nakon nekog vremena, sin je priznao majci da je varao svoju ženu sa više žena i da je pozitivan na HIV.

Ovo otkriće ostavilo je majku u šoku i očaju. Ona se sada nalazi pred teškom odlukom da li da otkrije istinu snaji ili da zadrži ovu bolnu tajnu.

Sukobljena sa unutrašnjim konfliktom i emotivnom patnjom, ova žena je na ivici nervnog sloma, ne znajući kako da postupi u ovako teškoj situaciji.

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal Jedino mesto gde možete pokucati na vrata i pitati “da li mogu da jedem sa vama” Celu emisiju Zakuvavanje pogledajte na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alodnevnenovine #uganda #afrika #foryou #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktokvideo #viralvideotiktok #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading