Jovica domaćin
Foto: Printscreen/youtube.com/Kamerom po Srbiji

 Međutim, za Jovicu Kričaka iz sela Žunja, kod Brusa, iskustvo sa pronalaskom životne saputnice nije bilo nimalo jednostavno. Naime, osim što je naišao na lažnu albanku, Jovica se susreo i sa lažnim provodadžijom.

Jovica je poznat kao vredan i častan čobanin, koji se brine o svom stadu i obavlja različite poslove na porodičnom imanju. Ipak, uprkos svojim vrlinama, nije imao sreće da pronađe životnu partnerku.

Jovica domaćin

youtube.com/Kamerom po Srbiji

 

Njegova majka, Božurka, izražava zabrinutost zbog teškoća u pronalaženju devojke, ističući da sve teže nalaze neveste koje bi pristale da žive u ruralnom okruženju poput sela Žunje.

Nakon neuspelog pokušaja da pronađu nevestu, porodica Kričak se odlučila za angažovanje provodadžije. Međutim, ovaj potez se pokazao kao još jedna prepreka. Iako novac nije bio problem, provodadžija kojeg su angažovali nije ispunio očekivanja.

Umesto da pomogne u pronalaženju odgovarajuće partnerke za Jovicu, čini se da je provodadžija vodio posao iz ličnog interesa. Kao rezultat toga, porodica je završila bez željenog rezultata, a Jovica bez žene.

Njihova nada u pronalaženje srodne duše ostaje neugasiva, iako su suočeni sa prevarama i teškoćama. Veruju da će u budućnosti imati više sreće i da će Jovica pronaći svoju životnu ljubav, možda čak i bolju od svake žene, koja će ceniti njegove vrednote i veštine, kao što su izvrsno pletenje.

(espreso.rs

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading