Brat
Foto: Alo/Foto: Twitter/printscreen

Nakon što je priča o bratu i sestri koji čekaju blizance skandalizovala Ameriku, iako se ispostavilo da se ne radi o incestu već o surogat majčinstvu, snimak prvog susreta oca i jedne od beba ponovo izaziva brojne kontroverze i burne reakcije svetske javnosti.

Džozef Rajan Hjuz i Nejtan Hjuz, koji žive u Kolvilu u Teksasu, zajedno su već 13 godina, postali su roditelji nakon što je Džozefova sestra Briana rodila blizance - dečaka i devojčicu. Kako su obojica vrlo aktivna na Instagramu, nisu propustili momenat da se pratiocima pohvale kako su "postali očevi". Ipak, druga situacija postala je viralna na društvenim mrežama - i komentari nisu baš lepi.

Naime, u videu koji kruži društvenom mrežom X, nekadašnjim tviterom, možemo da vidimo Džozefa kako leži u bolničkom krevetu, dok mu medicinsko osoblje prinosi bebu i stavlja mu je na grudi.

 

Beba, sve vreme trajanja snimka, nije prestajala da plače i da drhti, a mnogi korisnici pomenute društvene mreže odmah su ga osudili i poručili mu da "'beba treba da bude sa majkom koja ga je rodila", iako surogat majčinstvo funkcioniše upravo tako - žena koja iznese trudnoću, nakon porođaja više nema dodirnih tačaka sa bebom.

 

U ovom slučaju će to, ipak, biti malo drugačije uzevši u obzir da je surogat majka njegova rođena sestra, što tehnički znači da je tetka bebama koje je rodila.

Brijana prvi put izgubila bebe

Inače, Briana je već jednom pokušala da svom bratu rodi decu na osnovu embriona, kada je u stomaku nosila dve devojčice, ali je, nažalost, pobacila posle sedam nedelja.

To je bio najteži trenutak u životu za sve njih ali, srećom, nova inseminacija bila je uspešna, pa su Džozef i Nejtan dočekali svoje naslednike.

(Blic Žena)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading