jugo
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

 Vladimir (28), njegova supruga Danijela i petogodišnji sin Vuk prevalili su neverovatnih 3.600 kilometara ovim automobilom, vozeći se kroz Hrvatsku, Italiju, veći deo Francuske, sve do Kana, koji im je bio krajnji cilj.

Iako je putovanje trajalo devet dana, porodica Ivanović nije imala problema tokom vožnje "jugićem". Vladimir ističe da je iskustvo bilo veoma zanimljivo i da nije bilo mnogo razlike između putovanja "jugom" i nekim luksuznijim automobilom.

Čak su bili uvereni da je osećaj putovanja "jugom" mnogo lepši i drugačiji nego da su išli drugim automobilom, što ih je možda i motivisalo da izaberu "juga" za put u Kan.

Iako je njihov automobil star 24 godine, "jugić" je bez ikakvih problema savladao put kroz zapadnu Evropu, privlačeći pažnju mnogih prolaznika svojom neobičnom pojavom.

Porodica Ivanović bila je atrakcija na putevima kroz druge države, posebno kroz Italiju i Francusku, gde su ih ljudi anblendovali, svirali i javljali se.

Iako je bilo čudno videti "jugo" iz Srbije na tako dugom putovanju, Vladimir ističe da je uložio dosta truda i novca u održavanje automobila, te da je u veoma pristojnom stanju.

Ovo nije prvi put da Vladimir Ivanović ide na neobično putovanje. Pre pet godina, biciklom je prešao put dug čak 2.831 kilometar, od Užica do Barselone.

Putovanje biciklom mu nije bilo nimalo lako, ali je na kraju sve završilo dobro, iako je izgubio devet kilograma tokom putovanja. Vladimir ističe da je biciklizam zavoleo još od malih nogu i da mu je želja da obiđe ceo svet.

(informer.rs

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading