dnk test
Foto: Shutterstock/Foto: shutterstock.com

Rezultati su pokazali da je Vaner biološki otac njihovog starijeg sina, dok je otac njihovog mlađeg sina bio nepoznat.

Dona je opisala svoju očajničku potragu za razumevanjem situacije, sumnjajući da je došlo do zabune u klinici gde su obavljali vantelesnu oplodnju. Par se upoznao u srednjoj školi i venčali su se 2003. godine.

Imali su sina Vanera mlađeg, ali su se suočili sa problemima u začeću zbog zdravstvenih problema Vanera. Nakon serije neuspelih pokušaja vantelesne oplodnje, uspeli su da dobiju drugog sina, Tima.

Kada su deca porasla, Dona i Vaner su odlučili da urade DNK testove iz zabave kako bi saznali više o svom nasleđu.

Međutim, rezultati su otkrili da je Timov biološki otac nepoznat. Ovo je bio šok za porodicu, ali su advokati uverili Donu i Vanera da će Tim ostati njihovo zakonito dete, piše the sun. 

Vaner se suočio sa izazovom prihvatanja nove situacije, a par je odlučio da istinu kaže Timu kada je imao 12 godina, smatrajući da bi bilo teže ako bi to saznao kao odrasla osoba. Tim je reagovao zrelo i izrazio želju da pronađe svog biološkog oca.

dnk

Foto: Shutterstock

 

Korišćenjem DNK testova, par je pronašao muškarca po imenu Devin Meknil, koji je bio Timov biološki otac.

Nakon video poziva, Devin je bio skeptičan, ali je pristao na DNK test. Kada su rezultati potvrdili očinstvo, Dona, Vaner i Tim su razgovarali sa Devinom i njegovom suprugom Keli.

Iako je situacija bila iznenađujuća i stresna, obe porodice su pokazale razumevanje i spremnost da se nose sa novonastalom situacijom.

Ovaj slučaj jasno pokazuje složenost i emotivnu dubinu koja može pratiti genetičko otkriće u porodičnoj dinamici.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading