POSLE 17 GODINA ŽIVOTA U LAŽI, DONELA ŠOK ODLUKU Oteli su je iz porodilišta prerušeni u medicinsko osoblje, a onda...(FOTO)
Printscreen Instagram

Miše Zefani Šeldon ukradena je iz porodilišta svega tri dana nakon rođenja 1997. godine. Nju je iz kolevke ukrala Lavona Solomona, koja se godinama borila sa neplodnošću.

Ona se prerušila u medicinsku sestru i kidnapovala bebu, koju je kasnije odgajila sa suprugom Majklom kao svoju.

Istina otkrivena 17 godina kasnije

 

Miše je 2015. imala 17 godina, kada je nova učenica po imenu Kesidi, koja je izgledala kao da su bliznakinje, počela da pohađa njenu srednju školu. Tada je istina o njenom identitetu polako počela da se otkriva.

 

Zbog gotovo identičnog izgleda, školski socijalni radnik je za tinejdžerke organizovao DNK test. Rezultati su dokazali da su njih dve biološke sestre. Što je rezultiralo konačnim spajanjem Miše sa biološkim roditeljima.

Međutim, povratak kući nije bio holivudski raj koji je očekivala.

- Bilo je izuzetno teško jer sam odrasla misleći da je ovo moja porodica - rekla je Miše o otmičarima Lavoni i Majklu, i dodala:

 

- Upoznavanjem mojih bioloških roditelja... nisam osećala nikakvu povezanost. Tražila sam je, ali je jednostavno nije bilo na početku. Celog života su me odgajali Lavona i Majkl.

 

A netrpeljivost između dva para roditelja samo je pogoršala ionako neprijatno okupljanje.

- Obe porodice su bile tako oštre jedna prema drugoj. Zaista sam morala da se prilagodim da imam dva različita oca u životu, ali sam znala da želim da me oboje otprate do oltara kada se udam - rekla je.

Drama u porodici

Lavona je uhapšena zbog otmice. Osuđena je na 10 godina zatvora u ženskom zatvoru u Južnoj Africi. Njen izlazak planiran je za 18. avgust. Iako je Miše prekinula veze sa svojom lažnom majkom zbog njenog zatvaranja, ona nema loša osećanja prema otmičaru.

- Ne vidim mamu koja me je odgajila kao kriminalca i zlo. Svi su stradali u tom procesu. Svima nam je bilo potrebno da se oporavimo - objasnila je.

 

Miše se 2021. godine, posle dve godine zabavljanja, udala za svog dečka Džastina. On je bio šokiran njenom pričom o otmici. Međutim, odlučio je da je podrži u uspostavljanju nove veze s obe porodice.

 

Mišin biološki otac Morne, s druge strane, nije bio oduševljen odlukom svoje ćerke da uključi Majkla u svoje venčanje.

- Moj biološki tata u početku nije bio presrećin. Ali taj dan je bio u znaku mene i mog muža - rekla je ona, i dodala:

- Na kraju je pristao na sve zbog mene. To je bilo čudo! Odnosi između moje dve porodice se poboljšavaju. Sada se slažu. Svi smo sazreli, shvatili da smo ljudi i konačno se pomirili sa onim što se desilo. Pokazujemo jedni drugima poštovanje i svi imamo puno razumevanja.

(NYPost)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading