TRIK ZA KUPOVINU POLOVNIH AUTOMOBILA Mehaničar je otkrio skriveni kvar koji može kasnije skupo koštati
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Mnogi se okreću kupovini polovnih stvari kako bi uštedeli novac i pomogli u zaštiti planete. Kupovina odeće na Vinted-u postaje sve popularnija iz ovih razloga. Međutim, kada je u pitanju kupovina polovnih automobila, postoji jedan trik na koji treba obratiti pažnju. Na TikTok-u, korisnik @jackofallbeards je podelio video koji prikazuje Jeep Cherokee iz 2015. sa 159.000 lajkova. Na prvi pogled, auto izgleda dobro, ali ovaj automehaničar otkriva problem koji vreba unutra.

Kada je proverio nivo ulja, primetio je nešto neobično. Ulje je bilo izuzetno gusto i vuklo se kao da je nešto lepljivo u motoru. To je upalilo crveno svetlo u njegovoj oceni automobila.

Kasnije je objasnio da je prethodni vlasnik koristio pogrešno ulje da bi privremeno rešio problem, ali je to imalo ozbiljne posledice po motor. Kada je pokušao da upali motor, začuo se neprijatan zvuk koji je ukazivao na ozbiljan kvar.

@jackofallbeards Cant stress this enough…. Do your research and befriend a knowledgeable and HONEST mechanic! #carbuyingtips #carsales #dealershiplife #junk #certifiedshitbox #iykyk ♬ original sound - Jackofallbeards

Ovaj primer pokazuje koliko je važno pažljivo proveriti svaki detalj prilikom kupovine polovnih automobila. Čak i ako vozilo izgleda dobro spolja, mogu postojati skriveni problemi koji mogu biti veoma skupi za rešavanje. Stoga ovakvi saveti mogu biti od velike pomoći u izbegavanju loših kupovina, piše Ladbible.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading