fotoaparat
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/REDPIXEL.PL

Mašinovođa Paolo Barone (51) iz Bakingemšira, u Velikoj Britaniji, proglašen je krivim za voajerstvo, nakon što je u javnom prevozu fotografisao ženu, a osuđen je na samo tri meseca zatvora uz uslovnu kaznu u trajanju od 12 meseci.

Muškarac je završavao svoju smenu kao vozač Temzlinka kada je snimio više fotografija žene u nesvesti u vozu, a ona koja je posebno zabrinula jeste na kojoj se videla njena suknja.

On je više puta fotografisao usnulu ženu tokom 45. minutnog putovanja.

Zatim, dok se spremao da napusti voz u Sent Albansu, napravio je intimnije fotografije žene tako što je postavio svoj telefon tako da je bio usmeren u njenu suknju.

Zbog ovog prekršaja, Barone mora da ispuni 55-časovnu rehabilitacionu aktivnost i da se upiše u registar seksualnih prestupnika na sedam godina.

Incident se dogodio u vozu od Blekfrajersa do Sent Albansa u četvrtak, 15. septembra 2022. godine.

U okviru istrage britanske transportne policije zaplenjena su tri telefona i kompjuter, a na jednom od telefona je pronađeno pet slika te žene.

"Nošenje njegove radne uniforme značilo je da je Barone bio u poziciji od poverenja kada je počinio ovaj podli i odvratni prekršaj. Videvši da žena spava i ranjiva, on je iskoristio priliku, ne da pazi na nju, već da počini ovaj užasan čin. Žena je bila užasnuta kada je saznala šta se dogodilo dok je spavala. Nećemo se zaustaviti ni pred čim da odvratimo, gonimo, hapsimo i privedemo pravdi seksualne prestupnike na železničkoj mreži", rekao je istražni policajac Deril Keog.

Paolo je nakon prijave uhapšen na svojoj kućnoj adresi.

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading