najlepša beba na svetu
Foto: Printscreen/facebook.com/Toddlers and Tiaras Glitzy Cuties

Sa velikim plavim očima, dugačkim trepavicama, punim usnama i plavim loknama - devojčica je neodoljivo ličila na lutku.

Anđeoska lepota male Ire donela joj popularnost preko noći - postala je zaštitno lice brojnih dečjih kompanija i reklama, a već sa četiri godine našla se na modnoj pisti i velikom ekranu. U šestoj godini počela je da pleše i peva i do osme je već mogla da se pohvali činjenicom da je snimila četiri filma!

Ira je prozvana "plavim anđelom" i "najlepšom bebom na svetu", a njeni roditelji su je uz sve navedeno prijavljivali i na dečja takmičenja u lepoti - gde je redovno bila ili pobednica ili među prvima na listi.

Kako je devojčica rasla, tako je njen izgled postajao "običniji". Ona je i dalje bila veoma lepa, ali se nije u tolikoj meri razlikovala od druge dece.

Njena majka povukla je ekstremne poteze - svakodnevno je šminkala Iru, stavljala joj perike i oblačila isuviše glamurozno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aira Marie (@airamarie09)

Ubrzo su usledila kritike javnosti - mnogi su je optuživali da je detetu "ukrala" detinjstvo, naterala ga da radi puno radno vreme i da je od ćerke napravila "mašinu za pravljenje novca".

Vremenom je slava "plavog anđela" izbledela, a ona sada živi prilično normalnim životom, iako se i dalje trudi da ostane prisutna u modelingu.

Ira danas ima 14 godina, iako izgleda nekoliko godina starije kada je u potpunosti našminkana, a školuje se od kuće.

Mediji prenose da je u jeku slave zarađivala preko 10 miliona dolara godišnje, pa je sada, iako još nije ni punoletna, već multilimilionerka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aira Marie (@airamarie09)

Tinejdžerka ističe da i dalje uživa na sceni, te da ima želju da bude model i glumica kada odraste.

U martu ove godine učestvovala je na američkom juniorskom takmičenju lepote "Miss Silver Fox", čime se pohvalila i na Instagramu, ali nije ostvarila zapažen rezultat.

(zena.blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading