TITO
Foto: Shutterstock/Foto: shutterstock.com

Sara dolazi iz umetničke porodice, s obzirom da je i njen otac, Ranko Zidarić, poznat u svetu sedme umetnosti zbog svog angažmana, a mnogi ga pamte iz serije "Naša mala klinika".

Ono što je iznenadilo mnoge jeste Sarina odluka da promeni svoje prezime, odnosno, da uzme prezime svoje prabake, Herte Haas, što je otvoreno izjavila u javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

"Prabakino prezime nisam uzela samo iz poštovanja prema njoj, već i iz poštovanja prema dvema osobama u porodici za koje znam da im je beskrajno drago što barem neko još nosi prezime Haas. Za mene, promena prezimena nije velika promena jer sam uvek ostala Sara, i zapravo, nije teško otkriti čije sam potomstvo", rekla je Sara pre nekoliko godina za "Jutarnji list".

"Pre dve godine, Sara je izrazila želju da se oslobodi tereta mog i Rankovog prezimena, te je odlučila da uzme prezime svoje bake, Haas. Ranko i ja razumemo šta znači nositi teret poznatog prezimena, s obzirom da je Rankov otac bio poznati glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osetili da je ta odluka došla prirodno i da ima smisla", izjavila je Sarina majka, Saša Broz. 

(espreso.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading