blizanci
Foto: Shutterstock

Prethodno je Džena pretrpela pet pobačaja u periodu od 10 godina, sve dok ona i njen partner Džo (39), vlasnik finansijske firme, nisu odlučili da potraže pomoć surogat majke kako bi imali dete.

Kada je surogat majka (32) zatrudnela pomoću njihovog reproduktivnog materijala u februaru 2023. godine, par je bio oduševljen.

Skoro četiri nedelje nakon što je surogat majka zatrudnela, Džena je saznala da je i sama trudna, piše The Sun.

Džena je rodila dečaka Džozefa 1. oktobra u Kaliforniji, dok je surogat majka rodila dečaka Aleksandra Džejsona u Kolumbiji, samo 24 dana kasnije.

Džena je podelila svoje utiske o ovom iskustvu, ističući:

"Surogat majka i ja smo svakodnevno razgovarale, i kada sam saznala da sam trudna sa 12 nedelja, odlučila sam da joj kažem. Bila je presrećna zbog mene. Osećali smo se veoma udobno jer smo trudne u isto vreme, a ona je dobra prijateljica sa našim bliskim prijateljima. Nismo želeli da joj stvorimo stres ili brigu, pa smo sačekali da uđemo dublje u trudnoću pre nego što smo joj saopštili."

Džena već ima dve ćerke, devetogodišnju Sofiju i sedmogodišnju Izabelu iz prethodne veze.

Nakon što je imala tri uzastopna pobačaja 2013. godine, Džena je posetila lekara u Meksiku jer nije bila zadovoljna odgovorom koji je dobila u SAD-u.

Lekar joj je rekao da ima nedostatak hormona, ali je takođe naglasio da njene šanse da zatrudni i zadrži trudnoću uglavnom zavise od "sreće".

Sada Džena odgaja svoje dve bebe kao blizance.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading