mama
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Nakon porođaja, babice su je obavestile da je njenoj ćerki Izabel potrebna fototerapija i da će biti smeštena na posebno odeljenje. Ništa nije nagoveštavalo problem.

Jedne večeri, Mejsi je otišla da proveri novorođenče i zatekla babicu koja je držala dete u rukama.

“Objasnila je da su uzeli Izabel, jer je mnogo plakala. Dodala je da baš liči na mene. To je bilo dva dana nakon porođaja, tako da ništa nisam pitala. Samo sam uzela dete i odnela ga u svoj krevet”, objasnila je žena.

Nešto kasnije, kada je odlučila da bebi promeni pelenu, Mejsi se zaprepastila! Pred sobom je imala dečaka, a ne Izabel, i odmah je podigla uzbunu u porodilištu.

“Pomislila sam da je neko ukrao Izabel. Bila sam prestravljena. Kao da sam je zauvek izgubila”, kazala je.

Srećom, ispostavilo se da su babice slučajno zamenile dečaka i devojčicu, a ostaje nejasno da li je druga majka shvatila šta se dogodilo.

“Moglo je svašta da se desi! Druga mama je bila u susednom odeljenju”, smatra Mejsi.

Ona dodaje da je Izabel ostavljena u krevetu za fototerapiju, ali ne zna šta se s njom dešavalo dok je brinula o nepoznatom dečaku.

Nakon incidenta, bolnica je pokrenula internu istragu, prenosi New York Post.

“Duboko žalimo zbog svega što se dogodilo. Obratili smo se majci da joj ponudimo podršku. Bezbednost roditelja i beba je naš najveći prioritet”, kazala je Lorejn Tonge, predstavnica ustanove u Dorsetu.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading