prevara
Foto: Shutterstock/Foto: shutterstock.com

Priča o neimenovanom muškarcu koji se zaljubio u "studentkinju arhitekture" na onlajn platformi, kojoj je na kraju pomogao sa skoro 400.000 evra, samo je vrh ledenog brega.

Sve je počelo kada je muškarac upoznao "studentkinju" koja mu je rekla da boluje od raka.

Kroz naredne tri godine, muškarac je nesebično pružao novčanu pomoć za navodne tretmane i bolnički boravak, verujući da pomaže voljenoj osobi. Međutim, na kraju je shvatio da je žrtva brutalno prevaren.

Sudski epilog ove priče otkriva da je iza svega stajao Togla C. (22), koji je organizovao celu prevaru kako bi pokrio svoje dugove.

prevara

Shutterstorck

 

Predstavljajući se kao "bolesna studentkinja", Togla je uspeo da izgradi ljubavnu prevaru koja je trajala godinama, a muškarac je bio emotivno pogođen zbog bolesti svojih roditelja, što je dodatno olakšalo prevarama.

Nepostojeća devojka je postajala sve "bolesnija", a "porodica studentkinje" je kontaktirala muškarca tvrdeći da je u komi i da im je hitno potreban novac za lečenje.

Na kraju, muškarac je bio primoran da plati sve što je traženo, verujući da pomaže u teškim trenucima.

Kada je na računu Togle otkrivena sumnjiva aktivnost, policija je intervenisala, otkrivajući duboku prevaru. Na sudu, Togla je osuđen na tri i po godine zatvora zbog prevare, dok će morati da vrati novac žrtvi.

Njegova bivša devojka će takođe odslužiti kaznu i platiti novčanu kaznu zbog svoje uloge u prevari. Žrtva je izrazila svoje razočaranje i sram zbog cele situacije, osećajući se prevareno i iskorišćeno.

(telegraf.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading