Stan
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Evo pet stvari koje se preporučuje izbegavati kako biste stvorili pozitivne vibracije u domu:

Ogledalo na pogrešnom mestu

ogledalo

 

 

Postavljanje ogledala koje je usmereno prema krevetu može navodno doneti ljubavne probleme, jer se veruje da može privući loše spoljašnje uticaje koji mogu ugroziti harmoniju u braku.

Boja ulaznih vrata

kaktus

Foto: shutterstock.com

 

 Boja ulaznih vrata treba da bude odabrana u skladu sa stranom sveta prema kojoj su okrenuta. Na primer, crna se smatra prihvatljivom samo ako su vrata okrenuta na sever, jer se veruje da u suprotnom može privući nesreću.

Kaktusi

kaktus

Foto: shutterstock.com

 

 

Biljke poput kaktusa, koje imaju oštre i šiljate listove, smatraju se nosiocima negativne energije i preporučuje se izbacivanje takvih biljaka iz doma.

Položaj kalendara

kalendar

 

 

Ako je kalendar postavljen na ulaznim vratima, smatra se da može uticati na životni vek ukućana jer simbolizuje prolaznost života. Preporučuje se premestiti kalendar na drugo mesto.

Slika brodoloma

OVIH PET STVARI DONOSE VELIKU NESREĆU Odmah ih izbacite iz kuće!

Foto: Shutterstock

 

 Slike koje prikazuju brodolome ili druge nesreće mogu uticati na energiju u domu, donoseći nemir i negativne vibracije. Preporučuje se izbegavanje ovakvih slika.

Ako želite da unesete pozitivnu energiju u svoj dom, možete razmotriti postavljanje svežih sveća, koje se smatraju simbolom sreće, odabir vrata u odgovarajućoj boji, postavljanje nameštaja u kružnom rasporedu radi boljeg protoka energije i okačiti potkovicu iznad ulaznih vrata, što se smatra simbolom sreće i zaštite.

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading