otac predrag popović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U jednom od svojih videa na Fejsbuk profilu, Predrag je prepričao razgovor sa ženom koja se požalila na svoju svekrvu, koristeći taj primer kao podstrek za sve bračne parove da se pravilno odnose prema roditeljima.

"Imam ovu situaciju gde mladi bračni parovi dolaze sa problemima sa svojim porodicama, i onda jedna snajka kaže: 'Ja sam rekla svojoj svekrvi...' I ja je prekinem: 'Stani! Šta imaš ti sa svojom svekrvom?'", započeo je svoju priču otac Predrag.

Predrag je naglasio da svekrva nije direktno povezana sa snajom, već sa njenim suprugom kao majkom.

"Dakle, tvoj muž treba da reši to sa svojom majkom", savetovao je Predrag.

Ovaj savet je podupro svojim ličnim iskustvom, ističući da je ključno da svaki partner rešava probleme sa svojim roditeljima.

"Ja sam rekao svojoj supruzi: 'Ti nemaš šta da pričaš mojim roditeljima. To je moj posao. Ne pada mi na pamet da ja pričam sa tvojim roditeljima. To je tvoj posao'", objasnio je.

Na kraju, Predrag je istakao da je važno da svaki partner zadrži kontrolu nad komunikacijom sa svojim roditeljima, kako bi se izbegli potencijalni sukobi u braku.

"Znači, moje je da ja svojim roditeljima skrenem pažnju, a moja žena je tu da ona kaže svojim roditeljima da se ne upliću u brak", zaključio je.

(oazaznanja.com

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading