Nišlija parking pretvorio u auto-plac
Foto: Printscreen/Instagram/podizanje svesti

Potraga za parking mestom odavno je velika muka maltene u svakom srpskom gradu, a u Beogradu to ume da bude prava nemoguća misija. Zato i ne čudi što je jedna Beograđanka s pravom oštro reagovala jer je jedan parking već dugo nepropisno zauzet i to autom zbog kog se smeje cela Srbija.

Fotografija čuvenog "Juga" izazvala je nevericu kod Srba kada s najpre pojavila na profilu jedne Beograđanke Ane, koja je kontaktirala servisni centar "Prijavi problem" na Iks platformi i javila im da što pre sa parking mesta na Novom Beogradu uklone polovinu vozila! Da, polovinu.

Kako se može videti na fotografijama, jugo crvene boje, odnosno polovina juga crvene boje bila je parkirana na parkingu, a nedostatak zadnjeg dela automobila bio je obložen čaršavom.

"Molim vas da uklonite pola vozila koje je zauzelo celo parking mesto", napisala je Beograđanka.

Fotka je naravno izazvala veliku pažnju ljudi, a onda se neko još dodatno našalio kada je dodao sliku iz Borče uz šaljivi komentar da je tamo pronađen ostatak automobila.

"Druga polovina viđena u Borči. Hoćemo ponovni susret" stoji na drugom Iks profilu "pile istoka".

"Novi parking čuvar"

Komentari su, očekivano bili duhovite prirode.

"Preteča letećih automobila", "Nečiji štek", "A da je pola vozila zauzelo pola parking mesta, onda bi bi to bilo OK?, "Ništa cigle, ovo je pravi parking čuvar", "Viđao sam stvarno svašta po parkinzima raznim, ali ovako nešto još ne", "Ovo samo jugić može", pisali su oni.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading