Roditelji i dete
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Razlog tome bio je što nisu želeli da započnu samostalan život, ostavljajući njihovo izdržavanje i dalje kao njen zadatak.

Neimenovana žena, koja ima 75 godina i dolazi iz grada Pavije, umorila se od toga što mora da izdržava svoja dva sina, od 40 i 42 godine. Više puta je pokušavala da ih ubedi da započnu samostalan život, posebno s obzirom na to da su obojica zaposleni.

"Ali niko nije bio voljan ni da me sasluša!", rekla je ona, prema izveštaju lokalnih novina "La Provincia Pavese".

Majci je smetalo to što njeni sinovi nisu doprinosili kućnim troškovima niti obavljali poslove u kući.

MAJCI DOSADILO DA IZDRŽAVA ODRASLE SINOVE, PA IH TUŽILA Ovakvu presudu niko nije očekivao!

Foto: Shutterstock

 

Zbog toga ih je izvela pred sud, što je dovelo do presude sudije Simona Katerbija, koji je imao razumevanja za njene probleme i doneo nalog za njihovo iseljenje.

U presudi se navodi da, iako su roditelji prvobitno bili dužni da obezbede izdržavanje svojoj deci koja žive kod kuće, to više nije opravdano s obzirom na to da su sinovi stariji od 40 godina. Muškarci su imali rok do 18. decembra da napuste kuću.

Ovaj slučaj pokazuje trend u Italiji, gde sve veći broj mladih odraslih osoba ostaje u roditeljskom domu zbog ekonomskih poteškoća i teškoća u pronalaženju stabilnog posla.

Ovo je takođe slučaj i u Srbiji i drugim zemljama regiona, gde mladi često ostaju sa roditeljima sve do svojih četrdesetih godina, suočavajući se sa izazovima ekonomske nezavisnosti.

(zena.blic.rs

BONUS VIDEO

@alo_portal Da li bračni parovi treba da dele svoje finansije, ili da ima svako svoje? #foryoupage #foryou #alo #alodnevnenovine #fy #fypシ #viral #funny #marriage #finance ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading