HOROSKOP ZA 14. APRIL Jarcu neprijatno iznenađenje, Device očekuje nemir u vezi, Riba u tmurnom raspoloženju
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN

Budite romantični kao na početku veze i prisetite se lepih trenutaka sa partnerom. Prihvatite novi posao i pokažite svoje organizacione sposobnosti. Zdravlje stabilno.

BIK

Budite otvoreniji u emotivnom smislu i pokažite šta vam prija. Partner je iskren prema vama. Probajte da nađete dodatni posao preko interneta. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

Ako ste sami, postoji mogućnost da započnete novu vezu. Danas vas na poslu očekuje puno sastanaka. Popravlja vam se finansijska situacija. Vozite pažljivo.

RAK

Nova ljubav vas je preporodila i raspoloženje je sve bolje i bolje. Na poslovnom planu je nestabilno, naročito ako radite sa nekretninama. Zdravlje dobro.

LAV

U emotivnom životu će vam se ostvariti ono što želite, samo budite strpljivi. Na novom radnom mestu ne očekujte neku veliku zaradu. Obratite pažnju na kilograme.

DEVICA

Očekujte nemire u vašoj vezi, ali to je samo prolazna faza. Morate da se uozbiljite i da ne odlažete poslove koje treba da odradite. Moguća prolazna nesanica.

VAGA

Dopada vam se neko sa kim radite. Ako ste sami, prihvatite poziv i izađite zajedno. Uspešan dan, posebno što se finansija tiče. Zasad se dobro osećate.

ŠKORPIJA

Vreme je da neke stvari rasčistite jer neko nekoga laže. Nemojte da dozvolite da vas pokoleba i najmanja kritika na poslu. Moguć kraći poslovni put. Zdravlje dobro.

STRELAC

Sa velikim nestrpljenjem očekujete novi susret sa partnerom. Trudite se da budete u toku sa svim promenama koje prate vaš posao. Osetljiv respiratorni sistem.

JARAC

U vašoj vezi nije sve tako sjajno, a ni tako crno kao što vam se čini. Na poslu vam je stresno, neko će vas neprijatno iznenaditi. Počnite da štedite. Zdravlje promenljivo.

VODOLIJA

Osoba iz vašeg okruženja uporno pokušava da vam skrene pažnju a vi kao da to ne primećujete. Ne trošite novac na nepotrebne stvari. Moguća alergija.

RIBE

Kod vas u vezi preovladava tmurno raspoloženje. Potrudite se da unesete neke novine u vezu i to popravite. Počinjete saradnju sa vrlo uspešnom osobom. Zdravlje dobro.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading