zatvor
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Metju Dejvid Kerans (58) se predstavljao kao Vuds od 1988. godine, nakon što je radio s pravim Vudsom u lokalu za prodaju hot dogova u Albukerkiju.

Kerans je uspeo da koristi Vudsov identitet u svim aspektima svog života, a sudski spisi otkrivaju da je 1990. godine uspeo da dobije ličnu kartu s Vudsovim generalijama.

Kupio je automobil na Vudsovo ime 1991. godine, ali je ostavio vozilo u Ajdahu nakon što je pravio čekove bez pokrića i ispraznio bankovni račun.

Nakon što je zatvorena potraga zbog problematičnih čekova, Kerans je nastavio da živi kao Vilijam Donald Vuds. Oženio se 1994. godine i postao otac, pri čemu je detetu dao prezime Vuds.

U periodu od 2016. do 2022. godine, Kerans je uzeo nekoliko kredita i zajmova na Vudsovo ime u ukupnom iznosu od 200.000 dolara.

Pravi Vuds je u tom periodu bio beskućnik u Los Anđelesu. Nakon što je stupio u kontakt s bankom i otkrio dugove na svom imenu, policija je pozvana.

Kerans je koristio kopije Vudsove kartice socijalnog osiguranja, izvoda iz matične knjige rođenih i vozačke dozvole da bi nadležne ubedio u svoj identitet.

Nakon što je istina otkrivena DNK testom, Kerans je optužen za krađu identiteta i davanje lažnih identifikacionih podataka. Iako još nije izrečena kazna, Keransu preti najmanje 30 godina zatvora.

(telegraf.rs

BONUS VIDEO

@alo_portal Kada bi Vas uhapsili, šta bi Vaši prijatelji pomislili da ste uradili? #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #foryou #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading