SVEŠTENIK
Foto: Printscreen/Printscreen

Sveštenik je bio zaprepašćen njenim rečima.

Upitao je da li je "poludela" jer razmišlja o rađanju deteta van braka, čak i u bludu, samo da bi zadovoljila svoje želje. Istakao je da je to neodgovorno i da mnogi ljudi sada žive u grehu, čime je ukazao na moralnu i duhovnu dimenziju njene želje.

U svom odgovoru, sveštenik je naglasio da deca donose ogromnu odgovornost i da nije sve u ružičastom svetlu kao što ona može da zamisli. Podsetio ju je na patnje i teškoće koje roditelji prolaze, kao i na odgovornost odgoja deteta u ljubavi i moralnim vrednostima.

NEMA MUŽA ALI HOĆE

Printscreen

 

Takođe je istakao da je rađanje deteta van braka, u grehu, nepravedno prema detetu koje će biti lišeno oca i stabilne porodice.

Sveštenik je podstakao mladu ženu da razmisli o svojim osećanjima i motivima, te da ne donosi odluke impulsivno ili vođena sebičnim ciljevima.

Savetovao ju je da se okrene veri, ljubavi prema bližnjima i služenju Bogu kako bi pronašla smisao života i duševni mir.

 ,,Čak nemoj ni da se brineš, Bog ima sve pod kontrolom i On sve čini za Vaše dobro i spasenje !!! Sreća, duševni mir i osećaj punoće života nikako ne zavise od porodice, dece, karijere, bogatstva i nečeg drugog materijalnog. Ovo stanje apsolutnog blaženstva i mira Gospod otkriva samo onim ljudima koji se potpuno oslanjaju na Njegovu svetu volju i ispunjavaju Zapovesti Hristove! Što Vam iskreno molitveno želim.'' zaključio je sveštenik. 

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li bračni parovi treba da dele svoje finansije, ili da svako ima svoje? #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #foryou #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading