manijak
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Neimenovana žena podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama nakon što je ispričala kako je manijak pratio nju i sestričinu tokom šetnje po Istri. Kako je navela, sve se desilo tokom vikenda, a manijak je čak i snimao nju i devojčicu.

Anonimna ispovest devojke iz Hrvatske objavljena je na Fejsbuk stranici portala "Regionalni expres". Kako tvrdi devojka, stariji muškarac je prvo pratio, a zatim onanisao i snimao nju i sestričinu telefonom iz daljine.

Videle da ih prati stariji čovek

"Dobar dan. Juče 06.04 smo ja i moja sestrična otišle na Galebove stene sa namerom da se prošetamo preko obale do jednog dela Muzila. Kako smo hodale tako bi svako na toliko stale da slikamo more. U jednom trenutku vidimo jednog starijeg čoveka tačno preko puta nas kako slika ili snima nije bitno a s drugom rukom radi nešto oko međunožja, ali mi smo mislile da preterujemo i da čovek najverovatnije urinira ili nešto. Nastavimo mi dalje i dosta smo hodale dok nismo došle do mesta gde smo se sele.

Sedimo mi tako jedemo pijemo pričamo, bile smo tamo sigurno nekih pola sata u tom trenutku i ja pogledam gore a preko puta nas opet isti taj čovek drži mobilni u jednoj ruci a drugu nisam stigla da vidim, čim je video da ga gledam se pomerio u grmlje da ga "ne vidimo" tu smo se već počele zabrinjavati zato jer smo same bogu iza nogu a čovek je jako sumnjiv. Prođe koja minuta kad evo njega opet i sad se jasno videlo da se samozadovoljava dok nas snima.

Kad su videle slike nastao je šok

Ja sam poludela i krenula trčati za njim i onda je pobegao negde u šumu. Sećate se da sam rekla da smo slikale more svako na toliko? E pa na svakoj slici mora smo slučajno njega uhvatile kako nas je pratio celo vreme i samozadovoljavao se celim putem. Samo želim upozoriti sve cure i decu i roditelje na ovakve predatore koji su se počeli pojavljivati jer da nije bio dan i da nije bio po koji čovek tu i tamo strah me šta bi se desilo samnom i mojom sestričnom.", napisala je ona u jezivoj ispovesti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading