Žena na mobilnom telefonu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Iako su društvene mreže mesta na kojima ljudi često mogu steći neka iskrena prijateljstva, ipak, veliki je broj onih korisnika kojima su mreže na jeziv način otkrile ko im nije iskren prijatelj, drug ali ni partner.

Tako nešto nedavno se desilo jednoj udatoj ženi koja je, nakon slučajno pročitane objave na Fejsbuku posumnjala da je ikada zaista poznavala osobu sa kojom je 10 godina u braku i sa kojom ima dvoje dece.

Naime, neimenovana žena objasnila je na Reditu da je čitajući niz objava na Fejsbuku grupi namenjenoj majkama naišla na jednu u kojoj je majka otkrila kako planira da spreči svog muža da sutradan ode na fudbalsku utakmicu - sa laksativima u čaju.

Uživajući u čitanju šaljivih komentara, majka dvoje dece bila je zaprepašćena kada je naišla na profilnu sliku druge nepoznate žene - na kojoj je takođe bio njen muž! Naravno, odmah je počela da "kopa" po profilu pa je tako otkrila poražavajuću istinu– njen muž se oženio i dobio dete sa drugom ženom"

"To dete čak ima lažno prezime"

"Očigledno su obavili opštinsko venčanje", napisala je nesrećna žena u objavi na Reditu gde je podelila svoju groznu priču.

Kako je objasnila, detaljnim prelistavanjem profila nepoznate žene koja se udala za njenog supruga otkrila je dodatne šokantne stvari.

"Moj muž je napravio još jedan profil na Fejsbuku, ali ima drugačije ime i prezime. Mislim da to dete čak ima lažno prezime jer je postavila objavu izvoda iz matične knjige rođenih gde stoji puno ime deteta sa lažnim prezimenom", rekla je ona.

Dodatni šok nakon kontakta druge žene

Žena, koja je bila u braku sa svojim mužem 10 godina, nakon sagledavanja cele situacije pisala je ljubavnici misleći da ona ne zna ništa o pravnom statusu svog saputnika. Međutim, ponovo je bila zaprepašćena kada je druga supruga njenog muža otkrila da zna da je on već oženjen, ali da su se oni zabavljali skoro dve godine i da njihova beba ima 14 meseci.

Posle ovog drugog udarca započela je brakorazvodnu parnicu, što izgleda nije zasmetalo njenom mužu, koji je postao još gadniji u svojim namerama.

- Unajmila sam advokata, uzela sam sve dokaze i u brakorazvodnom sam postupku. On je rekao da mu je ona draža, napustio je naš dom i otišao da živi sa njom. Osim toga, odbija da plaća alimentaciju, tvrdeći da ima još jedno dete za izdržavanje i da će, ako mora da daje alimentaciju mojoj deci, tražiti minimalnu platu čak i ako mora da napusti posao", otkrila je ona.

Da stvar bude još gora, majka dvoje dece i uskoro razvedena žena ostala je sa polno prenosivim bolestima, za šta ju je njen muž stalno krivio - tvrdeći da ga vara.

(Miror)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading