seks
Foto: Shutterstock

Andrea Sanšajn (55) otvoreno govori o svojoj se*sualnosti i ističe kako intiman odnos i vrhunac igraju ključnu ulogu u njenom životu kao sredstvo za suočavanje sa stresom. Bez obzira na to da li ima partnera ili ne, ona redovno praktikuje samozadovoljavanje kako bi oslobodila napetost i osećala se ispunjeno. Njeno iskreno i otvoreno pričanje o ovoj temi predstavlja važnu poruku o prihvatanju sopstvenih potreba i oslobađanju od srama. Koristi redovnog vrhunca Andrea ističe da redovno doživljavanje vrhunca može doneti duhovne koristi, naglašavajući važnost upoznavanja sopstvenog tela i uživanja u se*sualnom zadovoljstvu. Ona ističe da postoji snažna veza između samopouzdanja, lepote i sreće žene koja praktikuje vlastiti vrhunac. Njen stav podstiče žene da istraže i prihvate svoju se*sualnost bez osećaja srama ili krivice.

- Nikada nisam odustala od seksa. Intiman odnos i vrhunac su moje gorivo protiv stresa. Ako nemam partnera, samozadovoljavam se svakodnevno barem tri puta dnevno kada imam vremena. Čak sam i pričala o tome u zadnje vreme, koliko je važno dopustiti sebi da kroz se*s oslobodite svoju napetost. Pokušavam da nateram žene da to vide kao prirodan način života. Ne treba vam partner da bi bio u skladu s vašim potrebama. Mnoge žene možda nemaju partnera. Ali, samozadovoljavanje je važno iako žene zaista osećaju zadovoljstvo mora biti ​​bez srama, što je prirodna stvar koja nas samo jača - rekla je ona, prenosi "Informer".

Ističe da joj je vrhunac mnogo važan.

- Orgazam je jedan od najvitalnijih i najprirodnijih užitaka koje možemo doživeti. Često kažem svojim obožavaocima da je zaista vredno upoznati ovu jednostranu stranu užitka. Žena koja praktikuje vlastiti vrhunac posledično se oseća sigurnije, lepše i srećnije. Ne kažem da su one koje ga ne praktikuju suprotne od ovoga. Ali, naglašavam da postoji snažna i ohrabrujuća veza za one koje se usude da probiju ovu barijeru. Industrijsko tržište danas pomaže nama ženama da bolje upoznamo sebe se*sualno - istakla je.

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading