Muškarac
Foto: Alo/Foto: Twitter/printscreen

Čen Džisijan, Kinez o kom se mnogo pisalo u tamošnjim medijima proteklih meseci, odnedavno je ponovo slobodan čovek. Sud mu je omogućio da se razvede od svoje neverne supruge, žene s kojom je proveo 16 godina u braku i za koju je mislio da mu je na svet donela tri ćerke.

Na njegovu žalost, ispostavilo se da nijedna od devojčica zapravo nije njegovo dete, odnosno da je njegova supruga Ju bila prilično "slobodnog duha".

Da mu nije verna, Čen je utvrdio tek u martu 2022. godine, kada je otkrio da njegova draga boravi u jednom hotelu s drugim muškarcem. Tada je zatražio testove očinstva, pa spoznao da je sve te godine odgajao tuđu decu.

 

Odmah uskočio u brak

Čen Džisijan je Ju Huu, osam godina mlađu devojku, upoznao u decembru 2007. godine i oženio se njom nedugo nakon prvog susreta.

Učinila mu se kao jednostavna i prizemna žena, a budući da su ga roditelji pritiskali da se što pre skrasi, uplovio je u brak a da je pre toga nije bliže upoznao.

Zanimljivo, nedugo nakon što se venčali, Ju je obavestila Čena da je trudna, a on je bio toliko oduševljen tom informacijom da uopšte nije primetio da nešto u toj matematici nije kako treba i da je ona već bila u drugom stanju u vreme kada su se upoznali.

Bilo kako bilo, Ju je Čena uverila da ga je učinila ocem, te je u tome uspela još dva puta narednih godina.

S obzirom na to da je u međuvremenu postao vozač kamiona na dugim relacijama, odnosno da je bio odsutan veći deo godine, siroti Čen je malo toga dovodio u pitanje, te se "ljubavi" prvi put suprotstavio tek kada ga je obavestila da je trudna i treći put.

Tada mu se "upalila lampica" jer uopšte nije boravio kod kuće kada je beba začeta, ali Ju je svejedno nekako uspela da ga uveri u svoju verziju, nakon čega je poželeo dobrodošlicu i trećoj ćerki.

S drugim zbrisala, njega potpisala

Ipak, incident u hotelu napokon ga je osvestio, a u novembru 2022. godine je saznao i to da je njegova supruga imala aferu s muškarcem po imenu Vu, te da je tom čoveku rodila četvrtu ćerku u bolnici u gradu Šangrao.

Na otpusnici je uz falsifikovan potpis bio naveden kao otac.

Slučaj je potom dospeo u kineske medije, a interesantno je naglasiti da je putem i gospođa stekla nešto podrške u javnosti. Naime, Čena je okarakterisala kao porodičnog nasilnika i novinarima rekla da je pretukao njenu majku koja je pokušavala da je zaštiti.

Uprkos tome porodični sud je doneo konačnu presudu u njegovu korist, te je Čen dobio starateljstvo nad svoje dve najstarije ćerke.

Njegova dojučerašnja supruga ujedno je ostala i bez prava na bilo kakvu materijalnu kompenzaciju, odnosno imovinu, te joj je naloženo da isplaćuje mesečnu alimentaciju bivšem mužu.

(Net.hr)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading