svađa
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sve bi bilo u redu da su imali više novca, a dani su prolazili u isčekivanju nepoznatog.

U sedmom mesecu trudnoće, Ana je počela da oseća trudove. Hitna pomoć je došla po nju, a nekoliko sati kasnije, doktor je obavestio Nenada: "Čestitamo, dobili ste trojke!"

Ana je bila presrećna, porodica je konačno bila na okupu. Međutim, muž nije delio tu radost. Bio je povučen, zamišljen, kao da ga nešto muči.

Prošlo je dvadeset dana od kada je Ana s bebama došla kući iz porodilišta. Nenad je otišao po pelene za decu i nije se vratio! Ana je očajnički pokušavala da ga kontaktira, ali nije dobila odgovor. Odlučila je da se posveti deci i da ne razmišlja o Nenadu.

Trojke

Foto: Shutterstock

 

Njena majka i sestra su joj pružile najviše podrške oko dece. Kada su deca malo porasla, Ana je našla posao, a deca su pošla u vrtić. Nakon četiri godine, Ana je donela važnu odluku - preselila se u glavni grad zbog posla.

Marljivošću je postigla mnogo na poslu. Zahvaljujući državnoj pomoći za samohrane roditelje, uspela je da kupi stan. Deca su krenula u školu, a majka joj je i dalje pružala veliku podršku.

Prošlo je deset godina od kada je poslednji put videla muža. Jednog dana, srela ga je na izlazu iz firme. Nenad je radio u sličnoj firmi kao i ona, ali na nižoj poziciji. Počeo je da se pravda zašto je otišao.

Ani je prekipelo! Sva gorčina koja se godinama nakupljala, sada se izlila u par reči. Rekla mu je da je sama podizala decu, radila danju i noću, dok je on bio odsutan.

Nije znala da li se Nenad pokajao, ali je odlučila da više ne želi da ima posla s njim. Rekla je deci istinu i prepustila im da sami odluče hoće li imati kontakt s njim u budućnosti.

(kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading