Influenserka na ulici
Foto: Printscreen/tiktok.com/patricemcveigh

Mnoge žene ih nose samo u posebnim prilikama, dok se za svakodnevno korišćenje preferiraju udobniju obuću. Ipak, postoje situacije kada je hodanje u potpeticama neizbežno, što može biti izazov za one koje nisu navikle na to ili nemaju veštinu hodanja u njima.

Patris Mekvajh, influenserka poznata po sadržajima o modi i lepoti na TikToku, nedavno je podelila snimak koji ilustruje jednu takvu situaciju. Dok je njen prijatelj snimao, Patris je šetala gradom.

moda

Foto: Shutterstock

 

Međutim, u jednom trenutku, njena noga se zaglavila u rešetki na ulici. Dok je pokušavala da je izvuče, njen prijatelj nije prestajao da se smeje ovoj komičnoj situaciji. Na kraju je morala izuti cipelu kako bi se oslobodila.

Njihovu nezgodu primetio je prolaznik, verovatno obezbeđenje ili policajac, koji im je ponudio pomoć. Brzo je izvukao cipelu iz rešetke, što je devojke ostavilo u čudu, ali je njihov smeh nastavio i dalje.

@patricemcveigh

When you’re real life Cinderella😂 ♬ original sound - Patrice Mcveigh

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju na TikToku, a mnogi su izrazili divljenje prema momku koji im je pritekao u pomoć. Neki su čak izrazili simpatiju prema njemu, bez obzira što nisu videli njegovo lice.

Patris je priznala da je bila svesna da ih mnogi posmatraju i smeju se situaciji, ali je bila zahvalna što je neko naišao i pomogao im. Neki su je pohvalili zbog pribranosti u toj situaciji i zato što su se uspele zabaviti uprkos nezgodnom događaju.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Šta vi mislite, da li bračni parovi treba da dele svoje finansije? 😄 #alo #alodnevnenovine #brak #finansije #novac #fypシ #fypシ゚viral #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading