Kristin Dejvis
Foto: Printscreen/instagram.com/iamkristindavis

Na slici, Kristin je u svom svakodnevnom izdanju, s razbarušenom kosom, a u opisu fotografije otkriva da se još uvek bori s džet legom. Iako možda deluje neispavano, dodaje da je njena frizura iz Kenije itekako "vredna truda".

Fotografija je nastala tokom njene nedavne posete Keniji, a glumica je oduševljeno opisala svoje iskustvo u ovoj afričkoj zemlji.

"Stvarno je magično biti u Keniji i videti sve ove divne životinje", rekla je Kristin.

Kristin Dejvis

instagram.com/iamkristindavis

 

Ova fotografija je posebno značajna s obzirom na to da je Kristin Dejvis ranije bila meta kritika zbog navodnih plastičnih operacija koje su posebno došle do izražaja tokom emitovanja nastavka serije "Seks i grad", nazvanog "I tek tako".

Kristin je otvoreno progovorila o svojim iskustvima s estetskim tretmanima, priznajući da je koristila botoks i filere. Istakla je da je zbog osuda na društvenim mrežama često plakala.

Ovaj potez Kristin Dejvis, objavljivanje selfija iz Kenije na kojima se njenom licu vidi autentičnost i prirodna lepota, zasigurno je podstakao razmišljanje o prihvatanju sebe i drugih, bez obzira na estetske standarde. Njen stav o ovim pitanjima zaslužuje pažnju i podršku.

Kristin Dejvis je postala poznata po svojoj ulozi Šarlot Jork u seriji "Seks i grad", što joj je donelo brojne prestižne nagrade, uključujući Emija i Zlatni Globus.

(srecna.republika.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading