orhideja bogomoljka
Foto: Printscreen/tiktok.com/underratedsimpsons

Iako mnogi od nas smatraju da su već videli gotovo sve što priroda može ponuditi, s vremena na vreme se pojave novi snimci ili otkrića koja nas demantuju i pokazuju da u prirodi postoji mnogo više nego što smo ikada mogli zamisliti.

Nedavno je jedan video na TikToku privukao pažnju ljudi, jer su mnogi mislili da je na ruci autora snimka cvet, dok je zapravo reč o insektu.

Snimak je prikazao roze-belog insekta kako se polako kreće po ruci mladića, na prvi pogled izgledajući kao prelepa orhideja. Međutim, nakon nekoliko trenutaka, postaje jasno da je reč o živom biću koje pokušava da pređe preko ruke.

Ljudi su bili oduševljeni ovom neobičnom pojavom, a neki su čak prepoznali insekta kao bogomoljku orhideju, koja je poznata po svojoj izuzetnoj lepoti i kamuflaži.

,, Apsolutno predivna životinja!''

,, Upravo držiš najotrovniju bogomoljku na svetu.''

,, To je bogomoljka orhideja.''

Ovo otkriće još jednom pokazuje koliko je priroda neistražena i kako uvek može iznenaditi novim vrstama koje žive u njoj.

(srecna.republika.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Sa kojom poznatom ličnošću biste izašli na dejt? ☺️ #alo #alodnevnenovine #dejt #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading