Mlada u venčanici
Foto: Printscreen/tiktok.com/natttcrock

Jedan od ključnih koraka u pripremi je, naravno, odabir venčanice. Kada je otišla da isproba haljinu iz svojih snova, dočekalo ju je iznenađenje koje ju je dirnulo do suza.

Dok je razgledala venčanicu, primetila je mali detalj na odeći - plavo srce prišiveno za haljinu. Taj detalj napravljen je od majice koju je nosio njen otac, Brus Kroket, koji je preminuo pre devet godina.

Na tom srcu bile su ispisane reči: "Volim te, Natali. Tata."

Natali je za "Good Morning, America" ispričala da je ova poruka iz njenog godišnjaka, ali nije mogla da pronađe trag rukopisa svog oca. Međutim, njena majka, Devona Kroket, je uspela.

Devona je sama osmislila i pripremila iznenađenje za svoju ćerku. Trag rukopisa njenog supruga prenet je na majicu, a zatim je krojačica od te odeće napravila srce koje je dodato na venčanicu.

"Pamtim njegov rukopis, zaplakala sam čim sam to prepoznala, nisam mogla da zaustavim suze, sigurno pola sata," dodala je Natali.

Zahvaljujući majčinoj ideji, Natali će na svadbi imati osećaj da je njen otac prisutan. Dirljiva priča izazvala je brojne komentare na TikToku.

(zena.blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading