CEO INTERNET PLAČE OD SMEHA Oglas za zamenu kola postao pravi HIT NA MREŽAMA
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Društvenim mrežama kruži oglas iz Srbije za zamenu automobila koji je preko noći postao hit na internetu, sve zbog urnebesnog razloga zbog kog je jedan muškarac primoran da zameni svoj automobil.

Iako nije poznato kada i gde je nastao, oglas je privukao veliku pažnju na internetu, posebno kada se nedavno pojavio na profilu "Гилти Сигурдсон" na Iks platformi.

Kako se može videti na fotografiji oglasa, mužu je izgleda prekipelo prigovaranje od strane supruge da im je auto "seljački" pa se jednostavno odlučio na zamenu za neki "gradski" automobil.

"Zamena za manji ženski auto. Neće moja žena da vozi karavan, kaže seljački auto. Hoće gradski, a ona iz sela kod Požarevca", stoji u opisu oglasa.

 

"Ne može selo iz seljaka"

Fotka je obišla i Srbiju i region, a ljudi ne prestaju da komentarišu gospođu koja želi atraktivniji automobil.

"Baš je seljanka. Ako nije karavan ne računam ga u auto", "Pa neje došla u Beograd da se šeta po buvljaci, nego po butici! A toj neće da mogne sas golemo automobilče", "Može seljak iz sela, a ne može selo iz seljaka", "U prevodu kad se tikva pokondiri, a opanak popapuči", "Žena se emancipovala a muž ostao isti", "Nije do auta, do muža je", glasili su samo neki od mnogobrojnih duhovitih komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading