Danijela
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Holanđanka Danijela potrošila je ogromnu svotu novca da bi se podvrgla ekstremnim hirurškim zahvatima i preoblikovala telo.

Danijela je na razne operacije kojima je preoblikovala telo potrošila 100.000 dolara.

Preoblikovala je zube da liče na zube ajkule, ugradila implante u jagodice, čelo i iza ušiju, rascepila jezik, pa se čak podvrgla skarifikaciji - bolnom postupku rezanja kože i pravljenja crteža na njoj.

Idući korak dalje, Danijela se odlučila za amputaciju nosa. Ona je prva žena na svetu koja je podvrgnuta takvoj proceduri.

U jednom intervjuu, Danijela je izrazila da je oduvek osećala potrebu da bude drugačija.

Svoj put modifikacije započela je sa 18 godina tako što je napravila prve tetovaže i pirsing.

U razgovoru za linda.nl, ova 30-godišnjakinja je priznala da odluku da amputira nos nije lako donela. Ona je priznala da je procedura nepovratna i priznala da je prošla opsežnu psihološku pripremu, često se konsultujući sa svojim lekarom pre operacije.

Postupak, koji je trajao više od dva i po sata, nije bio potpuno bezbolan. Uprkos tome što je bila pod anestezijom, Danijela je bila svesna tog iskustva - osetila je rezove i naknadne šavove. Bez obzira na to, izuzetno je zadovoljna ishodom i brzo se oporavlja.

Suprotno očekivanjima, njen glas nakon operacije ostaje nepromenjen i diše kao i obično.

Danijela koristi drištvene mreže da podstakne mlade ljude da prihvate svoju jedinstvenost i da se ne plaše promena. Ona se zalaže za modifikacije tela, ako su one način da se poboljša nečiji doživljaj sebe, prenosi Essa News.

(Informer)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading